Égi támogatás

Csodás felismerést segítő napokat élünk!

Azt gondolom, hogy az ember akkor teljesíti a küldetését, ha mindazokat a képességeket, amelyek benne rejtőznek, felszínre hozva átadja a többi embernek. Ehhez nem kell semmiféle különleges tehetség. Sokkal inkább szükség van elszántságra és kitartó erőre. És ha az ember a saját egyéniségét hozzáadja az egészhez, azt az egyedi energiát, ami ő maga, akkor teljesíti be az anyagi világban életfeladatát.
A boldogság magas szintű energia – ha ragályos, minél többen kapják meg, annál jobb. Hallgass sok jó zenét, a rezgésszint emelőket se felejtsd el. Táncolj és örülj az életednek. Hergeld magad pozitívra, és derűsre. Az élet szép oldalát figyeld.
Ne pazarold az energiáidat a rossz fordulatokra. Ne osztogass meg negatív linkeket, és ne hallgass panaszkodó embereket – ne vedd át a megváltó szerepét. Inkább folytasd az önvidítás légkörét.
Figyeld meg milyen pozitív tulajdonságaid és képességeid vannak, és örülj annak, hogy milyen nagyszerű vagy. Jutalmazd meg magad néha valamivel, ami számodra szép és jó lehet. Maradj pozitív, életvidám – magas rezgésszinten, sikeres lehetsz!

Valentin naptól a Vénusz a Mars és a Plútó együttes rezgése a kapcsolati hangolásra inspirálhat bennünket. Van ahol elengedés, van ahol megújítás, megerősítés lesz a jó döntés. Ezen a héten jelenlevő égi energiákban felismerheted, és tudatosíthatod a sorsutadat, milyen családi karmát oldhatsz, hogyan dönthetsz, hogy sikeresen haladhass. A sorsuton való “előrelépés” ideje van: találj vissza eredendő spirituális erődbe.
Csodás felismerést segítő napokat élünk – az Univerzum támogató ereje velünk van – áldás minden esemény, és tanítás!
Ha elakadnál: Önismereti foglalkozás – órás programban – jelentkezz be, egyeztess velem! Szeretettel, léleköleléssel: 

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta

önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu