Egy kis számmisztika

A 2023-as év  a hetes szám rezgése alatt áll

A személyes éved és a jövő év rezgése együttesen választ adhat számodra arra, hogy miben tudsz fejlődni, és miben légy  különösen körültekintőbb, és figyelmesebb.

Hogyan hat a hetes év rezgése a személyes évedre:

1. Egy szellemi síkú év. Az újrakezdés ideje, új ciklus elindítása a legjobb. A 7-es rezgésű évben visszahúzza a lendületedet, és arra inspirál, hogy megfontoltsággal dönts. Kemény munkával tudod megvalósítani célodat, szedd össze magad – légy kitartó.

2. Egy anyagi síkú év. Társas kapcsolatok építésere kiváló év.  Az anyagi előrelépés éve is. A 7-es  rezgésű évben arra tanít, hogy a megváltozott körülményekben hogyan változtathatsz (elengedés, alkalmazkodás tanulása) az életeden. Egyre tudatosabban át kell gondolnod a pénzügyeidet.

3. Érzelmi síkú év. Alapvetően vidám év, a népszerűség éve. A szexuális vonzerőd is megnő. A 7-es rezgésű évben most mozdulás, utazás ideje jön el. Karrier szempontjából remek időd lesz, álmaidat, megvalósíthatod – összpontosíts a céljaidra.

4. Szellemi síkú év. Nagyon nehéz év: a munka stabilitás éve – biztonság létrehozásának ideje. A 7-es rezgésű év feszült időszakot hozhat – energetikailag is lemerülhetsz. Feladata: a biztonság teremtése az új keletkezett gazdasági helyzetben.

5. Anyagi síkú év. Mozgalmas, lendületes év – sodródás éve, a nagy változások ideje. A 7-es rezgésű évben különösen légy rugalmas a változásokban – ne állj ellent a szokatlan, új dolgokban. Mivel a  nagy változások ideje jön el: koncentrálj a munkádra, az anyagi javakra, higgadtan, tudatosan dönts. A szerelmi kapcsolatodban is légy figyelmes – lehet, hogy nem pont az igaziddal találkozol.

6. Érzelmi síkú év. A család éve, az összeköltözés, az eljegyezés, a házasság ideje. A társra találás legjobb ideje – ha nem az igazival élsz, akkor szakításhoz is vezethet.  Sokaknak tehát a lezárás ideje lehet. A 7-es rezgésű évben a fontos anyagi és családi döntésekben teljes tudatos erőddel légy jelen. Ház-haza elhagyása, költözés is lehetséges.

7. Szellemi síkú év. A spirituális fejlődés, az öntudatra ébredés, a tervek készítésének éve.  Igencsak aktív év – sok változással.  A 7-es rezgésű  évben a 7:7 aktivizáló energiájában a külső körülmények hoznak nagy változást – ha nem lépsz akkor, kényszerítő erővel is hathat. Fontos, hogy mozdulj – hozz céltudatos, jó döntéseket.

8. Anyagi síkú év. Az aratás, a siker, a karrier építése ideje. A szakmai előrelépés éve, és a célok megvalósításának ideje.  Az 7-es rezgásű évben az anyagi sikereknek nagy ára lehet – nagy kihívások elé nézhetsz, lelkileg megterhelő időszak – légy óvatos.

9. Érzelmi síkú év. A lezárás, befejezés, elengedés, rendcsinálás idejét hozza. Munkahely változtatás, nagytakarítás esedékes.  A 7-es rezgésű évben most testben, lélekben, lelkileg és fizikailag a lezárások ideje lesz. Légy tudatos a sorslépéseidben – valami végleg véget érthet- lehet, hogy mindent elveszíthetsz. Leginkább az újratervezés ideje jön el.

És végül a mesterszámok:

11.-es  a mesterszám éve.
A 7-es rezgésű évben nehéz évet – küzdelmes időszakot hoz majd. kimerültséget hozhat – sok blokk keletkezhet, ez kimerültséget is okozhat. Légy kitartó, ne add fel – elérheted a célodat – légy bátor használd a spirituális erődet.

22.-es a mesterszám éve.
A 7-es rezgésű évben most magas energiákkal kerülhetsz szembe, feszült energiákat hoz majd. Ez idegileg megterhelő lehet számodra. Egyébiránt pedig anyagilag jó éved lehet – most kivételesen ne fejből dönts. Figyelj oda a megérzéseidre, a intuíciódra így hozhatsz csak jó döntéseket.

Csinálj magadnak egy remek évet, alkalmazkodj a lehetőségekhez – ebben segít ez útmutatás. Vigyázz a szeretteidre, és légy alkalmazkodó a megváltozott helyzetekhez. Kívánom, hogy minden körülményben légy pozitív hangulatban, valósit meg önmagad, az álmaidat! Ha tanácstalan lennél mikor, miben hogyan dönts, spirituális tanácsadással kereshetsz – égi útmutatóval segíthetek Neked! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–life coach
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: