Egy különleges óra velem!

Tarot szeánsz

Hálás vagyok és köszönöm, hogy eleddig is oly sokan kértetek tőlem jövőbetekintő sors-elemzést és számos ismerősötöknek jószívvel ajánlottatok. Hálafény!
Vannak olyanok is akik bizony félnek, tartanak a jövőtől –  szorongva várakoznak, idegesen, feszülten töltik napjaikat. A legjobb döntés véleményem szerint a szembenézés.


A jövőbenéző foglalkozás nemcsak a válaszutakat, opciókat tartalmazza, hanem segítséget ad ahhoz is, hogy hogyan old meg a nagyobb kihívásokat is a Nap évében, a szaturnuszi sorsikus időben, a plútói erőtérben mire légy figyelmes, mire fókuszálj és hogyan összpontosítsd az erődet.
A tanácsadás során kaphatsz blokkoldást, oldást, angyalozást, mágiás megoldást és személyre szóló praktikákat is a feladataidhoz. Egy különleges szeánsz, amely hitet és reményt is ad – érzelmi, lelki támogatást. Grátisz: éves energetikai védelem – rontás-átok vizsgálat, levétel is.

Dr. Kazanlár Áminollah Emil: „A Név” című festménye.

Szeretettel várom ezoterikus stúdiómba a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket – de vállalok online – előre egyeztetett videóhívásos foglalkozást is, érdeklődj a részletekről nálam. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu