Egy mágikus energiakapu nyílik meg!

2018 12. 12.  Ma egy varázslatos misztikus erőtérben vagyunk.

12:12 magas rezgésű spirituális időpont: Gondolataink, mint a magok, csírázni kezdenek. Már meg is tapasztalhattuk vágyaink megvalósulását. E jelek szerint a dolgok abba az irányba haladnak, és fognak haladni, ahogy azt szeretnénk. Kitartás a hitben! Higgy és légy bátor! Ha igaz ember vagy, imáid teljesülőben vannak,   még ha ezt egyelőre nem érzékeled is.


Most lehetőséged van elmondani az Univerzumnak azt, ami a szívedet nyomja. A jókor, jó  időben elmondott imáknak varázsereje van. Fontos, hogy legalább tíz percig tartson az imaginálás és közben vizualizáld, teremtsd meg a harmadik szem csakrád előtt tíz centiméterrel azt, amit el szeretnél érni, majd mond ki hangosan, amit meg akarsz valósítani, és  a végén fejezd ki szándékodat: Így legyen!
Hatalmas ereje van a kimondott szavaknak. Az Angyali erőtérben minden tiszta, pozitív kérés meghallgattatik. Higgy abban, hogy az Univerzum a visszatérő gondolataid, ötleteid közvetítésével beszél hozzád. Neked szeretnének segíteni, és a pozitív utad felé irányítják életedet. Engedd, hogy megerősítsenek ebben.


Az Időkapuban Imamjah Őrangyal áll, a Fejedelemségek karának Angyala. Haniél Arkangyal ereje csodás energiájával felszabadító lendületével bennünket segít. Haniél tudatosítja bennünk, hol állunk, mi a következő lépés, és bátorságot ad ahhoz, hogy megtegyük.
Kapcsolódj össze felsőbb vezetőiddel őrangyalod által és kérd őket, hogy erőt adjanak neked sorsod jobbra fordításában!

Léleköleléssel.

Asajah

spirituális tanácsadó,léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász, angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika- Asztrológia
Tanácsadás – Terápiák -Angyal mágiák.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612

https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php