Egy ősi segítő, ami mindig kéznél van

Az inga használat tudománya
Spirituális tanácsadás keretében egy tanfolyam azoknak, akik szeretnék megtanulni a válaszkérés tudományát.  A jövőbelátás egyik legősibb formája az inga használata, ami egy láncon, vagy madzagon lógó, súllyal ellátott tárgy. Mozgása adja meg a feltett kérdésre a választ. Az inga többet tud,  mind gondolnád. A jövőre vonatkozó kérdésekre határozott választ ad annak, aki érti a “szavát”.
Jelentkezhetsz Te is bátran a tanfolyamra! Egyéni, személyre szabott foglalkozás. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!

Kép: rózsakvarc inga

Az ingát szellemi erők mozgatják.
Általában az emberek védőszellemei segítik őket. Ezért minden ingázás előtt meg kell kérni a segítőinket hogy segítsenek nekünk és minden esetben meg kell köszönni a válaszokat.

Az ezoterikus boltokban sokféle ingát lehet kapni. Hagyjuk, hogy tudatalattink válassza ki a legmegfelelőbbet: azt, amelyik szinte felkínálkozik, hogy elvigyük. Súlya tetszőleges, az ideális 14-35 gramm között van – kb.8-10 cm hosszú legyen a lánca. A lényeg, hogy a saját lendülete vigye, és ne téríthesse el se huzat, se a kérdező lélegzetvétele.
Ne fikszirozd, ne a szemeddel mozgasd.
Fontos, hogy az inga magától mozduljon el, a belső rezgésünk hatására, ne erőltessük, ne befolyásoljuk. Ha nem értelmezhető a válasz, nagy valószínűséggel nem az ingával van baj, talán nem is a kérdéssel, hanem a tudatalattiddal.

Aki hazudik annak az inga is hazudni fog.
Ha halott lélek van ott, ahol ingázol, akkor az inga nem ad hasznos tanácsot, a negatív elementálok is blokkolják. És ami még fontos, tartsd az ingádat védett helyen, ahol senki sem érhet hozzá.

Használhatod földsugárzás mérésére, vitatott benned felmerülő kérdésekre, szerelmi jóslásra, vagy pont arra, ami téged a leginkább foglalkoztat. Igaz lélek igaz válaszokat kaphat. A tanfolyam bárki számára elérhető – ha érdekel az spiritualitás, az ezotéria világa jelentkezz bátran! Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
lélelátó médium – spiritiszta-orákulum
tarot mesterjós
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk – spirituális terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.
Ezoterikus szakterületeim:http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/