Egyetlen pillanat sem a véletlen műve

 
 

A tévedés kiváló tanítómestered lehet. A sikeres élethez vezető út főként tévedésekkel és megpróbáltatásokkal van kikövezve. Ha valóban tanulsz hibáidból, megváltoznak a tetteid és a viselkedésed is. Segítségükkel sokkal több lehetsz annál, mint ami most vagy, bizony!

kövekvizen

„A tévedés kiváló tanítómester. A lecke, amelyet kínál, rendkívül eredményes, szigorú és személyre szabott. A hibáid egyediek, így a leckék kizárólag neked készültek. A tévedés állhatatos tanár. Ha nem tanulsz tőle, a nyakadra jár, és egyre kibírhatatlanabbá válik, amíg végül kénytelen kelletlen beadod a derekadat.” Ralph S. Marston

A dolgok, az emberek saját, misztikus idejükben érkeznek hozzád, s nem várakozásaid szerint. Éppen akkor, amikor a lelked készen áll befogadásukra.

Sorsodat a döntés pillanataiban alakítod.

Amiben a legjobban hiszel és reménykedsz, kiszámíthatatlan pillanatokban valósulnak meg. Őrizd meg a szépséget, és boldogságot, hagyd hogy a pillanat minden örömével életed része legyen! Ha csalódott vagy, s úgy érzed, hogy minden hullám összecsap,gondolj bele, mennyi ember vállalná sorsodat.
Mindig csak a jóra figyelj, s hibáidat elfeledd,ha önmagadat elfogadod, könnyebb lesz az életed. Ha nem látod a fényt, a Napot, nyisd ki jobban a szemed, gondjaid közt tartogat még csodákat az életed. Kívánom, hogy találd meg a békét, a boldogságot és a bőséget. De ha meg akarod tartani, tenned is kell ám érte. Tartsd meg és tegyél érte!

Örömmel még a lehetetlen is sikerülhet!

 

Az Isteni Fény ragyogja be mindennapjaitok!

 

Asajah