Elengedő oldások

Mindaddig nem léphetsz tovább, amíg nem engeded el a múltat. Az elengedés a dolog könnyebbik része, de továbblépni nehezebb, ezért néha harcolunk ellene. Megpróbálunk mindent úgy tenni, ahogy előtte, bár a dolgok nem maradhatnak ugyanúgy. Mindig van egy pont, amikor már nincs tovább, amikor el kell engednünk, tovább kell lépnünk, mert nem számít, hogy milyen fájdalmas, csakis így léphetünk előrébb.

Ha egy helyzetet, egy embert, egy problémát el szeretnél engedni, előbb tudatosítsd magadban, hogy ezt meg kell tenned ahhoz, hogy spirituálisan továbbléphess. A negatív érzéseket csakis így tudod elengedni! A felelősségteljes döntéshozás az életed része lehet!
A kiemelt negatív gondolatok, érzések helyét töltsd fel pozitív szemlélettel.A teremtő mágia a gondolataiddal kezdődik.

A párkapcsolat tükörként segít, melyik területen kell még dolgoznunk önmagunkon. A blokkok valójában saját negatív oldalaink. A megbocsátás a segítő erőnk. A betegség mindig arra szolgál, hogy szembesít bennünket azzal, hogy nem a sorsunkban élünk. A pénzügyi blokkok a harmónia hiányára utalnak.

Lépj be a változás  kapuján.


Az elengedés folytán párkapcsolati , egészségügyi, pénzügyi blokkok oldódhatnak. Az oldások után szép lassan letisztulnak, majd elkezdenek a helyükre kerüli a dolgok… Az energiák oldják a blokkokat, a tudati tisztítás részeként spirituálisan fejlődhetünk. Életünk új fejezetét kezdhetjük el. Ha minőségi, spirituális változást szeretnénk elérni a sorsunkban szembe kell néznünk a családi kapcsolatainkban lévő problémákkal.
A családi kapcsolatokban lévő gondok blokkolják az anyagi dolgainkat és a párkapcsolatunkra is hatással vannak.  Az apai ág harmonizálásával az anyagi helyzetünk minősége is jelentősen javulni fog. Az anyai ág a párkapcsolati dolgainkért felelős, érdemes tehát rendezni magunkban az anyával kapcsolatos éréseinket is, ha azt szeretnénk, hogy harmonikus kapcsolatban éljünk. Az elnyomott, elrejtett érzelmek a tudatos ént is blokkolják. Szabadítsd fel Önmagad.

Asajah
spirituális tanácsadó

ELENGEDŐ OLDÁSOK
Teremtő mágiák a gyakorlatban – Teremtő programozás egyéni konzultációban is.