Életöröm a színek varázsa.

A lelked a fizikai testeden keresztül üzen.

Ha bármelyik alapcsakrádnak változik a színe, az azt jelzi, hogy a lelked a fizikai testeden keresztül üzen.
Megláthatod mi az amit nem oldottál meg, vagy nem jól oldottál meg életedben. Hol van még tennivalód. Hol tévedtél, hol van még lehetőséged a változtatásra, hogy jobb, és szebb életet élj.

Ha az energia a csakrákban nem marad meg tartósan, annak több oka lehet. Amikor túlterheltek, stresszesek, feszültek vagyunk, rossz gondolataink vannak, akkor a csakrákat érdemes időközönként feltölteni, harmonizálni, nehogy valamelyik alul működése egy másik túlműködéséhez vezessen.
A negatív irányú hangulatváltozások, minden esetben energiavesztéshez vezetnek, míg a pozitív irányú hangulatváltozások a csakrát energiafelvételre késztetik.
Szeretettel várlak csakra-aura tisztításra, harmonizálásra, hogy egy szebb, boldogabb, sikeresebb életet élhess.

1. A gyökér-csakra  (Muladhara) Jelentése gyökér, támaszték- a családot a stabilitást jelképezi. Színe a piros. A végbélnyílás magasságában helyezkedik el.
Ha valakinek fáj a gerince derék vagy kismedence magasságban, az azt jelent, kevés a pénze. Nem szegény, hanem többet szeretne keresni, de jelentheti azt is, hogy hiányzik az otthon biztonságérzete.

2. A szex-csakra (Svadhishthana) Jelentése édes íz, édeset érezni.Színe a narancssárga. A köldök alatt két ujjal helyezkedik el. A fajfenntartás és a szaporodás képessége miatt a tudás is idetartozik.

3. A napfonat-csakra (Köldök-csakra) (Manipura) Jelentése fénylő drágakő. Színe: sárga.
A köldök felett két ujjal helyezkedik el.
Az emberi kapcsolatok, a megemésztetlen problémák tartoznak ide. Ha valakinek gyomorfájása van, valószínűleg megoldatlan, feldolgozatlan konfliktus gyötri a lelkét.

4. A szív-csakra  (Anahata) Jelentése ép, sértetlen, érintetlen – a csecsemőmirigynél van, a szeretethez kapcsolódik. A női szeretet-energia színe a rózsaszín, a férfié pedig a zöld.

5. A torok-csakra (Vishuddha) Jelentése:megtisztulás – színe a királykék.
Gondban kommunikációs problémára utal.

6. A Harmadik szem csakra vagy homlokcsakra  (Ajna). Jelentése érteni, tudni – színe indigókék vagy ibolya.
Az agyalapi mirigyhez kapcsolódik, a tanítások szerint meditáció közben ezzel lehet kapcsolatot teremteni az univerzummal és a magasabb rendű lényekkel.

7. A fejtető-csakra (Korona-csakra) – (Sahasrara) Jelentése ezerszeres, ezerszirmú- színe lehet a lila, ami a spirituális hatalmat jelképezi, vagy fehér. A tobozmirigyre van hatással.

Végezzünk rendszeresen csakrameditációkat, s ha ez nem használ érdemes energiagyógyászhoz fordulni!

„Képzeljük el a csakra színét a csakrára pár percig.
Lélegezzünk a csakrákon keresztül pár percig.
Képzeljük el a forgását. Ezen alkalmakkor felszínre bukkanhatnak fájó emlékek. A lényeg, hogy ne nagyon zavarjanak, ez jel lehet, hogy tisztulunk. Folytassuk a gyakorlatokat tovább, és ezek a zavaró érzelmek egyre jobban elvesztik a jelentőségüket, majd végül eltűnnek.”

Ahol hiányoznak a színek, ott magány, sivárság és az élettől való félelem uralkodik. Ahol színes a környezet, ott fejlődés, élet, erő és öröm lakozik.

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – auratisztítás – energetikai szint emelés.