Élettervek – önbeavatás – spirituális küldetésben.

„Ha valaki rendszeresen ad, de közben boldogtalan az élete, az azt jelenti, hogy az adás folyamatában nem érzi jól magát és, akkor igazából nem is ad sem másnak, sem önmagának! Mert az adás pillanatában feszültséget, ellenállást érez magában, esetleg kompenzálni akar valami hiányosságot, amit önmagában lát. Ha valóban, örömmel adsz, akkor soha nem érzed azt, hogy kevesebb lettél, és mindig bőségesen visszakapod azt, amit adtál. Fontos, hogy lássuk, amikor adunk, akkor voltaképpen nem fizikai dolgokat, hanem rezgéseket, érzéseket adunk. És amilyen érzéseket, rezgéseket bocsátunk ki magunkból, pontosan azt kapjuk vissza – mert a Vonzás Törvénye így működik.” – Abraham-Hicks

Életsorsfeladat.
Senki nem érkezik ebbe a világba ok nélkül és véletlenül.
Minden leszületésünk az előző életeink megtapasztalását is tartalmazza. Van akinek a célja a mostban a mások megsegítése, emberek ügyek szolgálata. Örömteli segítő munka lenne – a szeretet terében motiválni.
Tegyük fel, hogy meglátsz egy hajléktalan embert. Amikor odalépsz, hogy segíts neki, de közben szánalmat, sajnálatot érzel iránta, akkor valójában nem segítesz neki. ) Még akkor sem, ha fizikai szinten valamit meg is teszel érte pl. élelemet, vagy pénzt adsz neki.) Ha viszont csak rámosolyogsz, gondolatban jót kívánsz neki és egy szót sem szólsz, csak sugárzod a jólét és szeretet érzését felé, akkor ezt ő is érzékelni fogja, és ezáltal inspirálni fogod őt. Egy szót sem szóltál, nem intézkedtél, mégis ezzel elindíthatod a gyógyulás és önmagára találás útján. Mert a hit, a remény, a szeretet és a bizonyosság rezgései átragadtak rá.
Ne feledjük el azt sem, hogy van olyan ember, akinek nem segíthetünk, mert része az élettervének egy bizonyos dolog megtapasztalása, és átélése. Ha ilyenkor beleszólunk egy ember éltébe, karmát veszünk magunkra. És ilyenkor a  segítői lét egy oldást kér. ‘Megkérem a Teremtőt, hogy tisztítson meg az összes olyan negatív karmától, amit valaha átvettem másoktól minden térből és időből.’  És ezzel megkezdődhet a feloldozás.


Életküldetés.
Minden történés része a Nagy Tervnek. Az ember ösztönösen érzi, hogy szüksége van arra, hogy valamilyen értelmet, célt találjon életének. A sorsfeladatok létezése nem titok előttünk – a felvállalt életút a lélekdöntésünk része. A tanulandó leckéink és az erre megérkező feladatok a spirituális sorsfeladatunkat tartalmazza, a leszületési vállalt, megélni kívánt helyzeteket.  Minden megtapasztalás valójában segítséget ad az önbeavatásra; a magasabb tudás eléréséhez. „Áldott az életed, áldott a világod – áldott a sorsod és áldott minden álmod!”

AZ UNIVERZUM ÁLDÁSA KÍSÉRJEN UTADON!

Léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Spirituális életfeladat, küldetés – Lélektervek: egyéni,személyes konzultációban.