Élj a szíved szerint

Csináld azt, ami örömöt hoz!

„Ez is el fog múlni…” Nagyanyám tanított ezekre a szavakra, hogy felhasználhassam őket életem bármely pillanatában. Amikor a dolgok elképzelhetetlenül szörnyűek, rettenetesen riasztóak, vagy amikor minden ragyogó és csodálatos, feledhetetlen és gyönyörű, mondjuk magunkban ezeket a szavakat. Ezzel mintegy perspektívába helyezzük a történéseket, és elérhetjük, hogy a legtöbbet hozzuk ki minden jóból, és sztoikus közönnyel fogadjunk minden rosszat.” – Claire Rayner


Láss túl a látható világon, ne feledd, hogy gyökereid a szellemi régiókban vannak, lásd meg végre a valóságot. Engedd el a csalódást, és az elvárást, és a fájdalmat – mindazt, ami már lényegtelen.
Emelkedj önmagad föl és és szárnyaljon a lelked a kozmikus végtelenbe. Igyekezz nyugodt és józan maradni minden élethelyzetben, mert az indulatok elnyomják a tiszta megérzéseket.
Kerüld a kapkodást, sietséget, mert a megannyi tennivaló közepette túl hangos marad az elméd és egyszerűen nem tudod meghallani az intuíció halk szavát.
Minden nap tegyél valami olyat, ami nem kötelező, hanem a szíved szerint való.
Minden nap csinálj valamit másképpen mint szoktál, mert a megszokás (és főleg az azokhoz való ragaszkodás) gyilkosa a spontán, kreatívan megnyilatkozó intuitív megérzéseknek.
Légy azokkal, akik segítik a létezésedet.
Csináld azt ami örömöt hoz, menj arra, amerre a szíved húz.
Csodákban gazdag, fénylő energiákkal telített, áldott varázslatos napokat kívánok szeretettel, Mindenkinek!
Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu