Elkezdődik a nyár

Ikrek Újholdban

2023. június 18-án, vasárnap  6 óra 37 perckor  az Ikrek Újholdat üdvözölhetjük.

Az elkövetkezendő két hétben – megújult erővel láthatunk neki életünk új szakaszához, Az újhold időszakában növekszik az erőnlétünk, sokkal energikusabbak vagyunk, az akaraterőnk is szilárdabb. Ha spirituálisak vagyunk minden új feladat örömteli kihívás számunkra. Ilyenkor érdemes új dolgokba kezdeni, mert nagy hatással lesz az életünkre és sikert érhetünk el benne.

Az új kezdetek előszobájában vagy.  Fogalmazd meg: Neked mi a vágyad, mit szeretnél megvalósítani, valóra váltani? Miben támogasson Téged az Újhold ereje? Készülj az esti varázslatodra.
Hangold magad egy magasabb frekvenciára. Aktiváld a transzcendentális csakráidat –  földcsillag lélektudatosság, lélekbölcsesség, csillagkapu csakrákat- a Felsőbb Világokból üzennek neked rajtuk keresztül  lelki vezetőid, szellemi segítőid – meditálj velük.
Egy új személettel és hittel fogadjuk a jövő érkező energiáit. Soha nem késő önmagad lenni és olyan életet élni, amire büszke lehetsz, és ha nem így van, legyen erőd változtatni. Add oda ami már régmúlt – vesd le régi szerepeidet, engedj utat a változásnak. 
Minden feladat, kihívás, célmegvalósítás egy-egy önbeavatás. Fontos, hogy világos gondolatokkal teremts, tudatossággal fókuszálj, szeretetben létezz. Felnőtt, tudatos létezőként irányítsd az életedet, alakíts át a sorsodat: ragadd meg a lehetőségeket.


Az Újhold napján az Időkapuban Kaliél őrangyal áll, a Királyi székek karából, Binaél arkangyal csapatából. Imaginálhatod őt, hogy kompromisszumképesebb, megértőbb, és együttérzőbb lehess, megvédjen a kísértésekből, és abban is, hogy jó ügyet szolgálhass, a szeretet járja át minden cselekedetet.
Érdemes feltölteni kristályékszereidet, ásványköveidet, és tarot lapjaidat az újhold erőteljes rezgésével. A holdséta erősen javallott – egyedül, barátokkal, vagy akár a kedveseddel – remek program lehet a nyáridőben.
Tégy rendet azt életedben, tisztítsd meg az életteredet, és ápold szeretet kapcsolataidat, élvezd a létedet. Töltsd minél több időt szeretteiddel – a szeretet energia a legerősebb rezgésszintemelő. 
A kapcsolat gyógyítás is jobban mehet – megbocsátani, békülni most érdemes.


Ha úgy érzed, hogy elakadtál, bizonytalanná váltál, nincs energiád, célod sem ami motivál, keress meg spirituális tanácsadással, behangoló energiákkal, angyalos szertartással segíthetek, hogy visszatalálj önmagadhoz!

Csodás, mágikus megújulást kívánok a misztikus energiákban szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu