Élvezd, hogy nőnek születtél!

“Mindignő. Nőnek születtem, nő vagyok, mindig, az élet minden pillanatában. Ennél csodálatosabb dolgot el sem tudok képzelni! Nőnek lenni különleges állapot, mert ha akarjuk, ha nem, ez az energia folyton ott cikázik bennünk, ott lüktet minden szavunkban, minden érintésünkben, minden mosolyunkban és minden csókunkban. Nem kell ehhez még csak szerelmesnek sem lenni, vagy párkapcsolatban élni, ugyanis a nőiesség sugárzik mindenkire, akivel csak találkozik…” – Agatha Seymour publikáló magyar írónő, kommunikáció illetve vallástudomány területén szerzett diplomát.

IGAZI NŐ VAGY, akkor kócosan, melegítőben is tudsz hódítani. A legfontosabb, hogy elfogadd önmagad. Persze, a tested alakítható, de nem attól leszel jó nő, mert tökéletes vagy. Lehet kicsit széles a csípőd vagy lapos a feneked. A lényeg, hogy te szeresd magadat.
Légy büszke a testedre, a lelkedre! Mind a kettő a te tulajdonod, te ismered a határait és te döntöd el, kinek mennyit adsz belőle.
Talán a legnehezebb egy kislánynak ha felnő, hogy megtanuljon nőként viselkedni. Nyilván mindenki hoz otthonról bizonyos normákat. Egy igazi nő természetesnek veszi, ha ráadják a kabátot vagy előre engedik az ajtóban. Soha nem közönséges és hagyja, hogy nőként kezeljék.
Az igazi nő nem attól nő, mert férfi van mellette. Te nem hozzá képest vagy nő, ez tőle független. Gondoskodó vagy, mert igazi nőként a véredben van, hogy az légy. Van némi titok a szemedben, amit ha meglát, rögtön meg akar fejteni. Ha megdicsér, megköszönöd, néha ok nélkül mosolyogsz, ő pedig „ok nélkül” szeret bele a mosolyodba. Képes vagy neki megteremteni egy olyan helyet, amit otthonnak hívhat.
Nőnek lenni hatalmat jelent! Nem a férfi felett, hanem magad felett.

Élvezd, hogy Nőnek születtél és hozd ki belőle a legjobbat!

Ha nem tudod megélni, vagy elfogadni a női léted, spirituális tanácsadással segíthetek, hogy visszatalálj az igazi,valódi természetedhez. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu