Energetikai tisztítások- aurahangolás

Az átok, rontás – a metafizikában is létező fogalom.

Ahogy van áldás energia, ugyanúgy létezik rontás energia is. A fehér mágia ellentéte a fekete mágia. Ahogyan vannak fényben élő, segítő lelkű emberek, ugyanúgy vannak fekete árnyékban élő, ördögi-rontó emberek. A rontás rossz szándékú energetikai támadás. A mások befolyásolására tett rosszindulatú kísérlet a rontás, az átok, a rosszkívánság, prikézsia, rossz gondolat az akaratmágia köré­be tartozik.

Sokan küldenek másoknak áldást, szerencse energiákat, és vannak akik rontó elementálokat, lehúzó-ártó, gonosz gondolatokat. Ez az un. profán rontás/átok. Hatalmas karmikus büntetésre számíthatnak akik ilyesmivel foglalkoznak.  Amikor valakin rontó energia van, az  elakadhat, összezavarodhat, elveszítheti a szerencséjét.
Ha úgy érzed, hogy egyedül nem tudsz kilábalni a fekete energiákból kérhetsz rontásvizsgálatot, auratisztítást, és levételt is. Keress meg, ha szükségét érzed, spiritisztaként fehér mágiával dolgozom – szeretettel várom a Hölgyeket az órás programra: https://asajah.hu/rontaslevetel-energetikai-tisztitas/

A levétel után visszanyered az erődet, pozitív események vonzására, befogadására kész leszel – visszatérhetsz a saját sorsutadra. A rontás-átok levétel legjobb időpontja a fogyóhold ideje és telehold ereje. Szeretettel-léleköleléssel kívánok áldásos szerencsét, Mindenkinek!

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest
, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu