Energiafeltöltésre invitállak

Kreatív létre hangolás!

A rezgésedben visszatükröződnek a gondolataid, érzéseid, hiedelemrendszered, szavaid, az ahogyan bánsz magaddal és másokkal.

Ha alacsony a rezgésszámod nem érzed jól magad a bőrödben rosszkedvű, és szomorú vagy, ha viszont magas rezgésszámon rezegsz: fitt, egészséges és optimista vagy mindenben és mindenkor. A lehangolt ember folyamatosan rossz döntéseket hoz, nem érzi magát teljesnek. Fáradt és kimerült, sikertelennek éli meg az életét.
Ha pozitív, magas vibrációjú emberként élsz akkor sokkal több időd fordítasz a jelenedre, mint a múltadra. Harmóniában vagy magaddal, hálás vagy és empatikus: jó döntéseket hozol, és sikeres lehetsz.


Hat naponta, két hetente, majd havonta legalább egyszer ajánlom és javaslom  a pozitív-öröm létre hangoló terápiát. Ha lemerült az immunrendszered, vagy csak rossz kedved lenne – betegségből gyógyulnál, lábadozol  – a legjobb segítség az energetikai feltöltő harmonizálás.
Magas vibrációs/rezgésszinten nem találnak rád a betegségek sem, és minden könnyedebben sikerülhet. Elérheted az álmaid, a vágyaid, pozitív energiákat, eseményeket vonzhatsz be általa az életedbe – a  jóllét és a bőség mágnese leszel.
Lehet előre jelentkezni, regisztrálni az órás programra: minden délután 2 és este 8 között  várom a spirituális, feltöltődni vágyó Hölgyeket! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu