ENERGIAKAPU – TELEHOLD VARÁZSLAT

SZÁZSZOROS ENERGIÁKKAL

Az év első energiakapuja nyílt meg ma: 2017.01.11. A mostani  energiakapu  a tudati fejlődésüket emeli.
A hatalmas rezgések a vágyaink manifesztációját segítik.
Az Univerzum gyermekeként a teremtés folyamata a legnagyobb erővel benned van.
Segítségül hívhatod a mennyből Uriel és Raziel arkangyalt, hogy hogy bevonzhasd életedbe a földi küldetésedhez szükséges támogatást.

„Arkangyalok kérlek titeket, segítsetek nekem abban, hogy a mai napon megnyíló energiakapu rezgésével együtt rezegjek. Képes legyen pozitív akaratommal, gondolataimmal teremteni, s  vágyaimat a fizikai világba behívni. Meg tudjam teremteni azt a világot, amely számomra a legnagyobb jóként rezeg. Fel tudjam építeni azt a spirituális létezést, ami a tanulásomat, fejlődésemet segíti. Emeljétek a rezgésszintem, adjatok nekem bátorságot, életerőt feladataim elvégzéséhez ebben az életemben az idő minden kiterjedésében. Hálás szívvel köszönöm nektek a felajánlott szeretet és védelmet. Szeretlek titeket. Ámen.”

 

 

TELEHOLD REZGÉSÉBEN

 

Az ideje első telehold  holnap, 2017.01.12. 12.33-kor köszönt be ránk.
A holnap telehold energiája az érzékeny Rák jegyében rezeg.
Semmiképp se fojtsd el az érzelmeidet, légy őszinte, és mond el ami a szívedet nyomja. Éld meg az érzelmeket – engedd közel magadhoz a szerelmet. Szeress, hogy szeretve légy.
A telehold energiája segít felismerni céljaidat. Nézz szembe önmagaddal – ismerd fel a sorsodat. Szeresd önmagad, tiszteld lényed spirituális létezőként.
Felelős vagy a saját életedért. Használd a bölcsességed és bátorságot erejét. Indíts tudatosan tiszta lappal a 2017-es évet, hogy egy minőségi változást következzen be az életedbe.

 

Az Időkapuban  január 15-ig, az Arkangyali családfa arkangyali karának őrangyala, Haraél áll.  A merkúri és jupiteri energiák rezgésével a mindenható intelligenciáját közvetíti Mihály Arkangyal uralma alatt.
Az angyal szerződések ezen a napon százszoros erővel bírnak – érdemes a kapcsolati tisztulások jegyében angyal gyertyamágiát végezni!

 

Blokkoldások, elengedő szertartások, tudat tisztítások, önbizalomnövelő tréningek  – teremtő  angyalmágiák Neked – ha segítségedre lehetek.

 

2017 életünk egyik legszebb éve lehet – bármilyen változást szeretnél az életedben ez az év az az év, amely elhozhatja Neked. Bátran lépj és cselekedj, használd az energiakapu adta lehetőségeket.

Örömmel fényezd az életedet – a spirituális fejlődésed elérkezett. A  hála rezgésével a legnagyobb spirituális energiával rendelkezel.

 

Asajah
spirituális tanácsadó