Erőteljes Újholdban

Indul az új holdhónap és az új holdújév!

Február 9-én, 23 óra 59 perckor Újhold lesz a Vízöntő jegyében.  Az uránuszi energia nagyban jelen lesz ebben a napban, de még rá következőben is: készülj fel a váratlan, hirtelen bekövetkező eseményekre.
Szabadságvágyunk intenzív lesz, új dolgokra vágyunk az óriási energiákat megmozgató marsikus-plútói rezgésekkel telített újholdban. Az Univerzum arra inspirál, hogy legyünk megfontoltak és átgondoltak döntéseinkben – tervezzük meg minden lépésünket. Sok minden új megvilágításba kerülhet: megváltozhat a véleményed, a hozzáállásod bizonyos dolgokról.

Itt az ideje, hogy elengedd azokat a minőségeket, amik már működésképtelenek, amik számodra méltatlanok, amik által nem tudsz kiteljesedni. Most jó az alkalom a lelki kapcsolataink mélyítésére.
Az újhold új kezdeteket és nagy lehetőségeket hoz magával: Lehet életmódváltásba kezdeni, régi rossz szokásokat elhagyni, új életprogramot elindítani.
Az újhold arra is ösztönözhet, hogy elhagyjuk a komfortzónánkat, kezdeményezőkészségünk és kalandvágyunk is megnőhet, mos kísérletezgethetsz valami újjal, amivel új pozitív lélekemelő tapasztalatokkal gazdagodhatsz.

De jól vigyázz, ha ösztönösen zsigerből érzed, hogy valami nem jót hoz neked abba ne kezdj bele, és hanyagold azokat is, akik már megvezettek, félrevezettek, akiktől a hideg is kiráz azokra nem szentelj se időt, se energiát ha csak nem szeretnél megint csalódni.
Törekedj arra, hogy az energiád pozitív, nyugodt és szeretettel teli legyen.
Védd magad a negatív emberektől és a mérgező környezettől. Vedd körbe magad pozitív, magas rezgésű barátokkal.
Erősítsd az önbizalmadat, és higgy abban, hogy eredendően spirituális erőddel minden akadályt legyőzöl.


Készíthetsz otthoni mágiát is – először is írj vágylistát. Figyelj oda közben az érzéseidre, ha bármelyiknél rossz érzés, félelem jelenik meg benned, akkor annak a teremtése nehézkes lesz, hiszen a negatív érzések akadályok. Nézd át a listádat, és változtasd át érzéseid szerint. Csakis olyanok szerepeljenek rajta, aminél a boldogság és a hála árad szét benned. Csak olyan helyen varázsolj, amit már előtte beavattál, behangoltál! – a tisztátalan tér nem ígér szerencsét. Tedd a spirituális oltáradra a listát és írd a következő mágikus számsort: 8947197848 – ez arra szolgál, hogy a kitűzött céljaidat elérd. Áldást is kérhetsz az égiektől, a most elindított projektedre.

Az Időkapuban most Mehiél őrangyal áll, az Arkangyalok karából, Mihály arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatod: “Mehiél angyal kézzelfogható segítséget remélek Tőled, amely lehetővé teszi számomra, hogy jó hasznosíthassam azokat az isteni adományokat és képességeket, amelyeket Te juttattál nekem. Szeretlek Téged. Ámen.”
Ásványköveidet, szerencse kristályaidat, tarot lapjaidat most is feltöltheted az újhold erőteljes energiájával.
A holdséta is javallott – Holdanya rezgése csodás lágy női energiákkal áld meg – az is jó ha legalább az erkélyre, teraszra kilépve töltekezel.
Méregtelenítésre is kiváló az alkalom: igyatok sok folyadékot ásvány vizet, tiszta vizet (a cukros üdítőktől tartózkodjatok).


Szeretettel várom ezen a napon is, magas rezgésű angyalos stúdiómba az ezoterikus Hölgyeket: Van aki a külsőségekre költ és van aki a lelkére. Fény hazába emelő szertartással: lélek kommunikációval, elengedő-teremtő fehér mágiás lehetőségekkel, szerelmet megerősítő angyalozással, oldással, blokkoldással – rontáslevétellel is kereshettek. De vállalok videóhívásos foglalkozást is, előre egyeztetett időben – érdeklődj a részletekről face üzenetben, vagy telefonon. Érdemes a problémát bejelentkezéskor megjelölnöd.

Áldásos új kezdetek kívánok szeretettel, Mindenkinek!Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu