Értékeld magad!

Az önbizalom nagy erő.

“Amíg nem ismerjük, nem vesszük komolyan, nem tiszteljük magunkat, nem békülünk meg önmagunkkal és nem éljük saját életünket, addig csupán, mint a marionett, külső hatásoknak és törvényeknek engedelmeskedve, idegen életet élünk.” – Hermann Hess


Becsüld meg a benned rejlő értékeket, mert mások is így fognak megbecsülni Téged. Ha szereted és tiszteled magad, erősíted vele az önbizalmadat és megnyitod az életed a lehetőségeknek.
Az aggódó félelem elveheti az önbizalmadat – válaszd a hitet, csak az segít a pozitív önértékelésed visszaállításában. Tudd, hogy a félelem nem az életed része. Ha elengeded a félelmeket, az elvárásokat, és máris másképp áramlik feléd az élet. Tanuld meg szeretni magad. Szeresd azt, aki vagy, fogadd el igazi valódat. Élvezni és birtokba venni saját életed.
A helyes önismeret – elhozza a csodákat az  életedbe.
Életünk minden pillanata a megtapasztalás örömét tárja elénk. Kövesd az érzéseidet, nyílj meg önmagad felé és tanulj meg szeretet adni-elfogadni. Élj úgy a jelenedben, ahogyan szeretnél.  Minden nap adj egy esélyt magadnak a pozitív áramlásra. Távolodj el a problémáidtól  egy kis időre, és töltődj fel azzal, amit a legjobban szeretsz.

Szeresd az életet, és örülj minden újnak. Mosolyogva, lendületes erővel köszönts szeretettel minden kihívást. Mert minden áldás – még az is, ami problémaként áll előtted.
Idővel ráébredsz, hogy az élet ajándék – hála és köszönet érte a Teremtőnek. Az Újhold már a küszöbön, angyalos varázslatokra is készülhetsz. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu