Ezen a szent napon

Augusztus 6-án ünnepeljük a színeváltozás napját!

Az életed csak egyszer történik meg veled. Igyekezz olyan dolgokkal foglalkozni, amik boldoggá tesznek, és olyan emberekkel vedd magad körbe, akik képesek őszinte mosolyt csalni az arcodra.

Ma ünnepeljük az Úr színeváltozások napját. E napon Jézus emberi testében, még a feltámadás előtt való isteni dicsőségének felragyogását ünnepeljük. Az esemény a Tábor hegyén történt, a Szentírás a színeváltozást nem Jézus Krisztus misztikus élményeként, hanem a tanítványoknak adott kinyilatkoztatásként írja le (Mk 9,2–7; Mt 17,1–9; Lk 9,28–36; 2Pt 1,16–18). Hatására megvilágosodott az apostolok számára Jézus rejtett isteni méltósága. A színeváltozás is egy kíméletlen változás, de csak azt távolítja el belőlünk, ami nem a miénk, ami nem hozzánk tartozik.

A kilátástalan, reménytelen helyzetben is kérd a mennyei atyát, hogy segítsen jó döntést hozni. Alakulj át, tisztulj meg, és ragyogtasd fel az életedet. Tedd Istenemberhez méltóvá a létezésedet. A magasabb világokhoz kapcsolódni, meditálni a legjobb időben vagy ma. Rituális tisztító energiákkal várom szeretettel a Hölgyeket, e csodás szent napon is!  Legyetek áldottak! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta

léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: