FEBRUÁR A MEGTISZTULÁS HAVA – BÖJTELŐ HAVA

„Minden gondolat egy rezgés, minden gondolat egy jelet sugároz, és minden gondolat egy hozzáillő jelet vonz. Ezt a folyamatot a Vonzás Törvényének nevezzük. A Vonzás Törvénye így hangzik: A hasonló a hasonlót vonzza.” (Esther & Jerry Hicks – Kérd és megadatik)

Február, az esztendő legrövidebb hónapja, a testi-lelki megtisztulás hava.

hobolo

Február 2. – Gyertyaszentelő Boldogasszony.  A templomokban ezen a napon szentelik meg a gyertyát. A szentelt gyertya Krisztust jelképezi.
Február 8-án az Újhold köszönt be ránk a Vizöntő jegyében. Az uj dolgok elkezdésére alkalmas időszak – teremtő mágiákat is használhatunk ilyenkor. Azt újhold energiája terveink bevonzásához, megvalósulásához ígér támogatást.
Február 6-án a Vénusz találkozik a Plutóval, ha kapcsolatban vagyunk erősödik a szerelem-szeretet szál a párok között, ha pedig singliként élünk kapcsolatépítésre kiváló időszak az érzékiség és a kapcsolatok királynőnek a Vénusznak a találkozása az uralkodó Plútóval.

Az új utak keresése – határaink kibővítése a cél elsősorban.

Fontos dátumaink még a februári hónapban: február 9, a húshagyó kedd, és 10.-e a hamvazószerda. február 13-ától a kommunikáció felgyorsul, s kreatívabban is lehetünk saját életünkben is. A telehold előtti napok is igen spirituális időszakot ölelnek fel : visszatérést önnönmagunkhoz. A Halak segít a barátságok építésében is.
Február 22-én teleholdas éjszakánk lesz a Szűz jegyében. Ilyenkor a pénzmágia működik a legnagyobb erővel. Koncentráljunk elsősorban a a megoldatlan feladatainkra, s hogy sikerre vigyük azokat.
Február 28. a Nap-Neptunusz együttállása felébresztheti empatikus készségünket, s a szeretet terében új barátságok, és új kapcsolatok épülhetnek ki.

Nyisd meg magad az Isteni Fénynek, megtisztít, meggyógyít hited erejével!

A természet örök körforgásában benne van a teremtés maga, s az élet alaptörvénye. Az elmúlás a szűkösség, az új és a bőség születése egyaránt. Februárban mindkettő megtalálható. A február még nevében is hordozza az elmúlást és a megtisztulást, felkészülést az újjászületésre.

Az élet te magad vagy!

Ahogyan élsz, ahogyan önmagadat megéled. Járjunk hát a magunk útját a megtapasztalásainkért, a önmagunk felismeréséért, az élet örömért. A válaszokat megkaphatjuk, ha mi is teszünk valamit a megoldásért… Az Univerzum segít bennünket, hogy megéljük, hogy felismerjük:  minden döntésünk a mi felelősségünk. És ebben az utazásban a figyelem és a tudatos jelenlét adja meg a válaszokat nekünk. Hatalmas erőt kaptunk, amit úgy hívnak szeretet! Ezt az erőt megerősítendő kaptunk egy ragaszkodásokat feloldó hatalmat is, ez a megbocsátás! Az őserőből született tiszta energia maga a Kundalini. Ez az energia táplálja bennünk az öröm, a meghittség és a szeretet megélésére való képesség energiáját.

Isten gyermekei vagyunk!

Asajah