Februári újhold – spirituális rezgésekkel


Február 26, vasárnap 14:58 – Újhold a misztikus halak jegyében.
A Halak újhold zárja a holdévet.

 

Az újhold mindig a változás lehetőségét hozza el számunkra, a megújulás erejével.

 

 

“Az Isten-ember kapcsolat nem egy felhők felett trónoló Atya és a porban élő teremtmény kapcsolata, hanem a legbensőbb Önmagunkkal való viszonyunk.” – Müller Péter

 

Legyünk hálásak azért, amit mindeddig elérhettünk.
Az új kezdetekre nyitott a téridő – használhatjuk az újhold százszoros energiáját a szertartásainkhoz.  Az Újholdkor végzett Varázslatok 100-szoros teremtő energiákkal hatnak.

 

Tudatosabban kommunikálhatunk tudatalattinkkal.
Intuíciónk megerősödik, nyitottak vagyunk ilyenkor a spirituális energiákra és a befogadásukra is. Szombat, vasárnap éjjel csodás profetikus álmaink  lehetnek a jövőnket illetően.  Kérjük Jeremiel Arkangyalt, hogy jósálmaink jelentését meg tudjuk fejteni, és értelmezni tudjuk.

Ha a blokkokat feloldottad máris készülhetsz az újhold mágiára:
Egészséget helyreállító- gyógyulást hozó, szerelmet bevonzó, pénzteremtő rituálékat alkalmazhatunk most. Kezeljük tudatosan az energiákat – kéréseinket manifesztálva az anyagi világba szeretteinknek is segíthetünk.

Megszólíthatjuk GENIEL-t az újhold angyalát – varázslatos energiájával erősebb mágikus képességgel, saját őrangyalunk lehívásával nagyobb akaraterővel rendelkezhetünk, belső Arany Angyalunk legfelsőbb Énünk isteni tengelyén keresztül.

Az Időkapuban HABUHJAH   Angyal az Angyalok  karának őrangyala áll, szilárd kitartással ajándékoz meg bennünket a felismerés és megbocsátás erejével.

 

 

Sorsunk minden új fordulata lehetőség, hogy emberibb Emberré legyünk.

 

VARÁZSLATOS TEREMTŐ HÉTVÉGÉNK LEGYEN!

 

Asajah
spirituális tanácsadó

Blokkoldások – Angyalmágiák – Teremtő mágiák egyéni konzultációban.