Figyelmeddel légy jelen!

H E T I    T A R O T!

Szeptember 30-tól október 6-ig

A héten költözéshez, lakás eladáshoz, vásárláshoz, szerződéskötésekre és nagy döntésekre jó időben leszel – figyelmed legyen jelen! Elengedésnek is helye lehet – Jól gondold át mielőtt cselekszel. Nagyobb pénz állhat a házhoz, anyagilag megerősödhetsz – talán egy jobb munkahelyet találhatsz, avagy megoldódnak a problémáid, amik előtted álltak. Ne hagyd, hogy kizökkentsenek a lelki nyugalmadból – döntsd el okosan, hogy vidáman töltöd ezt a hetedet!

A hét eleje víz elem minőségben lesz.
A Világ XIX.
A Plútó elindul égi útján november 3-án.  https://asajah.hu/ezovilag/te-miben-valtoztatnal-az-eleteden.php?fbclid=IwAR2J273cs9LX_kj4P4qdupFzAeuxuc4ZuktWR0EdokyP8t0Pnk-SRXlGpfc
Ugyanezen a napon a Merkúr a Skorpióba lép át. A pozitív kommunikációt segíti ez az állás – szerzőzéskötésekre is kedvező alkalom, komoly döntések meghozatalának is kedveznek az energiák. Átformálhatod és megreformálhatod az életed. Hangolódj a változásokra, ismerkedj vele, és kezd lassan szépen megszokni a gondolatot, hogy változtatni fogsz a sorsodon. Így könnyedebbé teheted az átalakulásodat. Fogyóholdban járunk, tehát méregtelenítésnek is jó ideje lehet. Lehet cselekedni ebben – ha energetikai tisztításon gondolkodsz csak rajta, bátran egyeztess velem.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legjobb program lehet az úszás lehet – de akár a nagymosásnak is jó ideje van, és múzeumba is mehetsz – a Hold víz minőségben van jelen. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok: cukor és a szénhidrát. A tésztás ételek most előnyt élvezhetnek. A Bak, Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedveznek az energiák a hét eleji napokban. (A Hold a Skorpióban lesz jelen.)

A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A Remete X.
Október 4-én a Mars bolygó a Mérleg jegyébe lép. Mivel a tüzes energiák nem érzik jól magukat levegősen – némi fennakadás is létrejöhet: a döntésképtelenségben váratlan problémák is adódhatnak. Talán bizonytalan is lehetsz egy-egy kérdéses ügyedben – ne feledd, minden mulandó, ne generálj méltatlan helyzetet – kerüld a konfliktusokat. Légy kompromisszumképes – nyugtathatod magad relax zenével – a lelassulást ne éld meg hátráltatásnak, törekedj a harmóniára. Döntésképtelenség esetén hívd Asinel angyalt, hogy minden ami előtted áll szerencsésre forduljon.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a combot, az eret és a combnyakat. Jó program lehet a természetben járás, a kirándulás, a társalgás, és a masszázs is, ha szereted. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok: a fehérjék. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold a Nyilas jegyében lesz.)

A hét vége föld elem minőségben lesz.
A Nap XIX.
A hétvége erőterében kapcsolati lezárásoknak is ideje lehet – a Nap segít a rálátásban.  A Szaturnusz-Plútó családi-karmikus ügyekre világít – lehet rendezni, oldani – megterhelő, nehéz energiák lesznek, egyeseknél fáradtsággal jelentkezhet. Ne vállald túl magad, és ne terheld le magad. Csak annyit, és úgy ahogy még kellemes. Oldással és blokkoldással is kereshetsz – előre egyeztetés alapján.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A pihentető séta, de a barkácsolás – lakás szépítgetés is jó időtöltés lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók. Esténként egy pohár rooibos tea is jól eshet. A hétvége energetikája kedvezőleg hat majd a Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyekre. (A Hold a Bak jegyében jár majd.)

A héten még a gyors-világi bolygók a Mérleg jegyében lesznek. Lebegtetős érzések, mintha nem mozdulna semmi, pedig akarat van, lépéseket tennénk. Ha a tanácstalanság csapdájában vergődnél – keress meg bizalommal – tarot opciókkal szeretettel várlak. Egyetek sok gyümölcsöt, figyeljetek a helyes táplálkozásra és a mozgásra. Vedd körbe magad olyan emberekkel akik szeretnek, élvezzétek a csodás őszi napokat,  – sétáljatok és legyetek minél többet a friss levegőn, ha tehetitek – töltődjetek és töltekezzetek! És lassan lehet majd készülődni a hét vége felé, az október 8-án érkező Vénusz-Skorpióra.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
FIGYELEM: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php