Fogalmaz pozitívan – az Univerzum hallja minden gondolatodat!

,,Ha van valami olyan az életedben, amit nem akarsz, akkor ne aggódj tovább miatta, és ne is beszélj róla! Az energia, amit belefektetsz, életben tartja. Ne fektess bele több energiát és el fog tűnni!” – Andrew Matthews


Azt fogalmazd meg, amit el szeretnél érni.Mindig arra gondolj, hogy mit szeretnél elérni! Az ember az Univerzum legerősebb mágnese. A ‘hasonló hasonlót vonz’ elv alapján mindenki csak azt tudja magához vonzani, ami pillanatnyi rezgésének megfelel.
Ha mindig arról beszélsz, hogy mit nem szeretnél, ne csodálkozz, hogy bevonzod. Mert ezzel pont arra inspiráljuk tudattalan elménket, hogy éppen azt érje el számunkra, amit el szeretnél kerülni. A negatív gondolkodás negatív eredményt hoz.
Ha nem tetszenek a jelenlegi életkörülményeid, megteheted, hogy átállíthatod a mágnesedet, és ezáltal más körülményeket vonzol magadhoz. Ezért nagyon fontos, hogy soha ne arra gondolj, amitől tartasz, amit el akarsz kerülni, hanem arra koncentrálj, amit szeretnél elérni. Légy teremtő: vizualizáld a kívánságodat. Amint készen van a kép, és elegendő energiával töltötted fel, még azonosulnod kell vele, érezd, lásd – valóságosan, vidd bele az érzelmeidet, és hálával gondolj arra, hogy elképzelésed beteljesül. Ez után mindent engedj el, hogy a kép testet ölthessen a fizikai valóságban is. Az akarat formát ölt!  Az elementál amit teremtettél megjelzik a fizikai szinten. Az aurád vonzani fogja az akaratodat.
Fontos tehát, hogy mindig arra helyezzük a figyelmünket, amit el akarunk érni, és nem arra amitől félünk. Ha hiszel benne, hogy megérdemled azt a sorsod megadja neked. Tanuld meg pozitívan gondolkodni, – ez egy örömteli kihívás – így kezedbe veheted az Életed irányítását!

Használd a ezt a csodamantrát: “Szeretet vagyok, energia vagyok. Csak azt tartom meg, aminek helye van a szívemben. A haragot,  az ítéletet, a félelmet, mindent, ami nem az enyém elengedem… Fényben létezem, ragyogó Fény vagyok, Életemet teremtem!”
Ha valaki rendszeresen optimistán és pozitívan gondolkozik, akkor  gondolatai kreatív erőket hoznak mozgásba – és a siker, ahelyett, hogy elkerülné, elkezd felé áramlani.

Sikeres, kreatív vizualizációs-teremtést kívánok Nektek, szeretettel!

Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rezgésszint emelés
Fájdalomtest oldás – örömtest építés
Teremtő programozás a gyakorlatban technika elsajátítása
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php