Fontos, hogy légy őszinte önmagadhoz!

H E T I    T A R O T !

Október 21-től október 27-ig.

Építs egészséges határokat, és ne stresszeld túl magad. Az élet szép, de élni tudni kell… Kapcsolat gyógyításnak is jó ideje lesz a hét erőterében, de van akinek egy új kapcsolat is kopogtathat. Készen állsz rá, vagy még bizonytalan vagy?! A Nagyő is csak akkor jön el, ha már készen vagy. Életmód váltásra is kedvező lehetőségek lesznek: egy új tempóban új élete is kezdhetsz. Ha blokkokat találsz, rontásvizsgálattal kereshetsz.


A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A  Pápanő II.  – Hallgassunk a megérzéseinkre, ne hamarkodjuk el a dolgokat, várjuk ki az alkalmas pillanatot cselekvésre, ne mások véleménye befolyásoljon a döntéseinkben.
Fáradtság, fásultság, tompultság, panaszkodó hangulatos érzelmi feszültséget hordozhat a hét eleje a vénuszi-skorpiós napok alatt. Földeld magad, és maradj pozitív – mint mindennek, ennek is hamarosan vége lesz.Tudatosan csinálj valami olyat, ami boldogít, ami vidámíthat. Tisztázó beszélgetéseknek jó ideje lesz – lehet, hogy valakivel szakítanod kell. Ha tanácstalan lennél sorsdöntéseidben tarot opciókkal bátran keress meg – felszabadító energiákkal segíthetek.
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A társasági programoknak kedveznek az energiák. A legjobban felszívódó tápanyagok a fehérjék lesznek. A hét elején a Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek szerencséje lehet. (A Hold az Oroszlán jegyében jár.)

A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A Szerencsekerék X.  –  Az asztrológiai Szerencsekerék arra bátorít, hogy az élet kínálta váratlan lehetőségeket azonnal ragadjuk meg, haladjunk bátran előre.
Termékenységi napok lesznek a hét közepén – figyeljetek oda, ha babát szeretnétek – Merkúr-Vénusz együttállás. Döntsd el, mit szeretnél és akként cselekedj. De ne agyalj túl sokat, árt a szépségednek – lazítsd is egy keveset. Jöhet egy jó üzleti, vagy munkaajánlat, esetleg másodállást találhatsz. Érezd meg, melyiket szeretnéd, melyiket szeressed! Anyagi gyarapodást jelöl a hét közepe –  van, akinek szakmai előrelépés is lehet.
Nem ajánlatos műteni a lépet, a beleket, az emésztő szerveket. A kertészkedés kitünő program lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok és a sók. A hét közepének energiája a Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvez. (A Hold a Szűz jegyében lesz jelen.)

A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Az Igazság VIII.  – Légy  képes elfogadni mások érveit is, jussanak közös megegyezésre, keresse az egyensúlyt.
A Mars a Mérlegbe lép át – feszült időszak jöhet – ezért hát, kommunikációdban is törekedj a harmóniára, légy diplomatikus. Emlékezz haragból megoldani semmit sem lehet. Valahogy megáll minden, és nem mozdul most semmi… Azért ez is jó lehet valamire – lehet révedni, álmodozni, keveset cselekedni. Kerüld a vitákat, vonódj ki a kellemetlen helyzetekből, kerüld a bosszantó alakokat, a nyugalmadra vigyázz. A Mérleg Hold segít, hogy megőrizd a harmóniád – hallgass rá!
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A természetben járás, a lakásdekorálás-szépítgetés, és a színház is kellemes program lehet. A legintenzívebben felszívódó tápanyagok most a zsírok-olajok lesznek. A hét végén a Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek jó lehetőségei lesznek. (A Hold a Mérleg jegyében lesz.)

Spirituális növekedésben lehetsz- a Szaturnusz veled, hallgasd meg, hogy mit üzen Neked. Ügyelj az egészségedre a héten különösképpen. Magadra és szeretteidre, a körülötted élőkre is vigyázz – energetikailag magas szinten állj. Érdemes megnézned és  megvizsgálnod, hogy mit eszel, és mit teszel. Mivel táplálod a testedet és a lelkedet.
Téli időszámítás, óraátállítás vasárnap – hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órát.
Hétfőn, október 28-án már az Újholdat köszönthetjük a Skorpió jegyében – a nagy álmok, vágyak megfogalmazásának ideje – ha tudod az utad, a célod máris tervezhetsz.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
FIGYELEM: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php