Frissítő, aktív energiákban

Októberben, Szent Mihály havában

Az Uránusz a Neptunusz és a Szaturnusz még retrográdban. De a Vénusz már aktívban, a hónap elején a Plútó is újra előre indul égi útján. Kevesebb lesz az elakadás ebben a hónapban, és sokkal több a kihívás.
Ha szeretnéd tudni mi vár ezen időszakban, milyen feladatot állít eléd az élet, keress meg spirituális tanácsadással. Sorselemzéssel, előretekintő égi útmutatással várom az ezoterikus Hölgyeket szeretettel. Grátisz: energetikai feltöltés, tisztító-hangoló-harmonizálás.


Októbert a tarot nagy arkánumának Szerencsekerék X. lapja szimbolizálja. Egy új sorsikus ciklus indul el ebben a mágikus hónapban mindenki életében. Nagy komoly sorsfordulati döntések meghozatalát segítik a jelenlevő lendületet hozó energiák – lépni haladni neked kell, senki sem teheti meg helyetted.
Október 16 és 19 között egy különleges portál nyílik, amely az arcturuszi energia által segíti a spirituális utad, és a lelki terhek elengedésében segíthet. Hallgass a megérzéseidre és kövesd Felsőbbendű Éned, belső arany angyalod.

Az ősz arkangyalai: Haniel, Rafael, Zadkiel és Jeremiel – imagináld őket angyalszertartásban, hogy velük szövetkezve sikeres időben, szerencsés helyzeteket élhess meg.


A hónap legfontosabb napjai:

Október 11-én a Plútó direkt mozgásba vált. Itt az ideje elengedni a múltat. Az átalakító energiák a sorsváltoztatáshoz adnak jó irányt.
Elengedéssel, oldással, blokkoldással is kereshetsz.

Október 14-én a Mérleg Újholdat üdvözölhetjük. A párkapcsolatokra lehet jó hatással – összeköltözésre, eljegyezésre, házasságra, kapcsolat felvállalására kedvező időszak jön el.
 Teremtő angyalozással is jöhetsz hozzám, szerelmi mágiákkal is segíthetek a kapcsolatod megerősítésében.

Október 23-án a Nap a Skorpió jegyébe lép át. A személyes fejlődést segítő visszahúzódó, meditációs időszak veszi kezdetét.
Önismereti foglalkozással is kereshettek – csodás meditációval várlak benneteket.

Október 28-án a Bika teliholdat köszönthetjük, egy erőteljes holdfogyatkozással. A téma a jóllét teremtés. Váratlan, de pozitív változásokat hozhat mindenki életébe. Tudatosan engedj utat az átalakulásnak.
Elengedő mágiákkal, elhunyt szeretted Fény hazába emelő szertartásával, halott kommunikációval, átok-rontás levétellel, energetikai tisztítással is kereshetsz – jelentkezz be hozzám, egyeztess velem.


Otthonodat már az őszies dekorációval hangulatossá dekorálva díszítheted. Az ősz kínálta gyümölcsökkel, az őszi nap erőt adó sugaraival immunrendszered erősítheted.

Az októberi az újhold új kezdetek jelöl – a holdfogyatkozásos teliholddal pedig új irányt válthat az életed. Új lehetőségek jöhetnek, mindenképp az elengedéssel kell kezdened. Figyelj oda a lelked üzenteire: jelezni fogja neked, hogy mi az amit ki kell tisztítanod az életedből. Mi az ami negatív viselkedési formát képviselve csak traumát okoz.
Lesz még sok kvadrát, trigon együtt meg szembenállás, mindezekről még bővebben a heti, napi tarot jegyzetekben olvashatsz. Ha aktív vagy, sikeres lehetsz, minden pozitív irányt támogat a Segítőkész Szent Szellemvilág.

Sok-sok ígéretes változást kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu