Gyászfeldolgozás – Asajah

Gyászmunka – elengedés segítése – Fény hazába emelés – Kapcsolati kommunikáció –  Vigasztaló angyalozás

A gyászfeldolgozásban tudok segíteni, ha megkeresel:
– angyalozás – egy különleges energetikai kapcsolat
– halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel  – égi csatorna
– elengedés – kapcsolati szálak oldása
– fény hazába emelés angyalos energetikai módszerrel
– a gyász lépcsőfokainak megélése energetikai tisztítással

A halál ideje
A gyász az a reakció, amit valakinek/valaminek az elvesztése vált ki. Gyászolni szinte bármit meglehet, de a legerőteljesebb érzelmeket a hozzánk közel álló szeretteink halála váltja ki. A reakció természetes, hisz szeretetünk, ragaszkodásunk tárgyát veszítjük el örökre.
Ahogy a születési időt, úgy a halál idejét is lelki szinten megválasztjuk előre: Soha nem az történik, hogy egy betegség, baleset miatt meghalunk, hanem azért történik velünk a baleset, azért ér el az a végül halálos kimenetelű betegség, hogy meghalhassunk, kiléphessünk – mert ez a tervünk része.
Az öngyilkosok is a fénybe kerülnek – de alig van olyan, aki önmagától átkel – segíteni kell nekik. Meg kell adni nekik a feloldozást, és nem szabad rájuk haragudni. alacsony tudatszinten cselekedtek.

A  halottak frekvenciája
A haldoklás során már jelentkeznek lelki szemei előtt elhunyt szerettei, jelzik, hogy az itt az idő, s várják őt. Majd amikor a lélek a testből kilép őrangyala kíséri át. A lélek mindig a számára megfelelő helyre kerül , a hozzá tudásszintben, feladatban is közeli lelkek csoportjával együtt lehet a halál után a „mennyben”.
A halál után még órákig, akár három napig is a teste felett tartózkodhat a lélek. A saját temetésükön jelen vannak – átölelik szeretett hozzátartozóikat.
A temetés után a szeretteit látogatja meg és a lakásába  is visszamegy  – ezt a hozzátartozók érzékelhetik is. Beszélhetnek hozzád, de nem hallod őket, Ők viszont látnak és hallanak Téged. Előfordul, hogy különös neszeket, zajokat hallatnak – álmodhatsz velük, vagy pedig esetleg üzeni akar, hogy jól van,ne aggódj, hogy együtt érez veled, hogy szeret, és sajnálja, hogy egyedül hagyott téged. 
A halottak frekvenciája a hadó energia – az ez ő személyes rezgésük – különös energia – erdei gomba-és avar keverékének illatának érzem. Ilyenkor még a fizikai test lenyomatában lehet látni- érzékelni őket.

Átkelés
Ezt követően a kilencedik napon átléphet a köztes létbe, ahol eldönteni, hogy bolyongó lesz a földön, szellem, kísértet, vagy átlép a Fénybe. Minden újholdkor, teliholdkor úgynevezett kiskapu nyílik, amely lehetőséget át az átkelésre. Ha ezt nem teszi meg a halál követő negyvenkilencedig napig, akkor itt rekedt ebben a dimenzióban. Itt maradni karma, nem szerencsés választás, hiszen a földhöz kötöttek életenergiát szívnak el az élőktől.
Ha a  köztes létből látogat meg téged akkor már fényben láthatod-érzékelheted őket- megtévesztő lehet, de mindig egy olyan állapotot jelenítenek meg, amikor boldogok voltak földi életükben –  ilyen folytán láthatjuk őket, akár huszonéveseknek,  esetleg jóval fiatalabbnak, mint amikor elhunytnak.
Ha nem kel át,általában azért van, mert félelmei vannak, hogy karmát szerezett,és büntetést kapna odaát és inkább ittmarad.
De itt marad akkor is, ha félti a hozzátartozóit, ha sírással megkötik, ha végezetlen dolga akadt. Ha megszületik bennük az elfogadás, és a megnyugvás csak akkor tudnak továbblépni.
Ha folyton rágondolsz, erősíted a köztetek levő energetikai kötelét, az od és kapcsolati szálat. Ha folyton nézegeted a tárgyait, emlékeit igen nehezen tudod őt elengedni. Érdemes ezeket a holmikat, személyes tárgyakat egy jó fél évre elcsomagolni, szem elől eltenni.
Ha szomorú vagy Azrael arkangyalt jó imaginálni, mert az ő szent feladata a gyászmunkában a vigasztalás.

Fénybe emelés
A sikeres Fénybe emelés után a halott kommunikáció szeretteiddel általában hat hónap múlva felvehető Azrael arkangyal segítségével. Ma már tíz éven belüli leszületés is van, tehát akár az unokádnak is leszülethet elhunyt szeretted – ez általában akkor történik meg, ha valamilyen karmikus adóssága van. Ilyenkor leszülethet például vissza a családhoz, de a közeli rokonságba is.
És van, amikor csak a következő földi életedben találkozhatsz vele. Erre az inga egyenes és őszinte választ adhat. Azt is megmutatja, hogy a következő létbe milyen minőségben találkozhatsz majd vele.

A gyászfeldolgozás lépcsőfokai
A gyászoló leggyakrabban öt fázison megy át, amíg képes lesz feldolgozni a gyászt- van akinek hat hét, van akinek egy év – lelki beállítottságtól és hitrendszertől is függ.
Az első a tagadás: A gyászolók ilyenkor érzelmileg bénultnak és kiüresedettnek érzik magukat, de jellemző rendkívül sok érzelem feltörése is. Több esetben előfordulhat, hogy a gyászoló nem tud tisztán gondolkodni, beszélni. Ez jó esetben időleges védekezési módszer, amit a helyzet részleges elfogadása vált majd fel.
A második a harag: Az érzelmek feltörését düh, harag és mánia követi. A gyászoló közvetlen környezetében élők számára ezt a legnehezebb elviselni, mivel az érzelmek mindenkire kisugároznak. A gyászoló a felelősöket keresi, néha az elhunytra is dühösek, bár ezt nem vallják be maguknak. Előfordulhat az is, hogy magukat hibáztatják a halálesetért, ilyenkor bűntudat is gyötri őket, különösen, ha nem ápoltak felhőtlen viszonyt az elhunyttal. Sok esetben testi tünetek is előfordulhatnak: étvágytalanság, álmatlanság, gyengeség, szédülés, mellkasi és emésztési problémák.
A harmadik fázis az alkudozás: Ilyenkor mindenféle kérdések merülnek fel: ha idejében elvittük volna orvoshoz, ha más szakember véleményét is kikértem volna stb. Ezek mögöttes szándéka, hogy megvédjék a gyászolót a fájdalmas valóságtól.
A negyedik a depresszió: erősödik az elfogadás érzése, intenzív lesz a gyász, felveheti az illető az elhunyt szokásait, stílusát. Gyakran beszélget az elhunythoz, mintha ott volna vele… és szép lassan erősödik ezzel az elfogadás érzése benne.
Az ötödik szint az elfogadás: Ebben a szakasznak a gyászoló emlékeiben tovább él ugyan az elhunyttal kapcsolatos múlt, de képes a normális életvitelre. Ismét tud örülni az életnek, elmúlik a bűntudata – elmúlnak a testi tünetek, és megszűnik az érzelmi hullámzás.
Előtérbe kerülnek a célja, és a tervei  – visszazökken a saját valóságába. Ezeket a fázisokat, fokokat nem lehet kihagyni, és nem lehet siettetni – át és meg kell élni, de terápiában energetikai kezelésekkel, angyalozással lehet enyhíteni, oldani a depressziót – ebben tudok segíteni annak aki jelentkezik a programba.
Így a megélt gyászfeldolgozása után teljes emberként vissza tud térni a gyászoló a saját életébe.

Gyászmunka – lelki oldás
A lelki fájdalmat enyhülnek, egy tudatos lelki segítő sokat jelent a gyászmunkádban – keress bizalommal.
Az angyalok által lehetőség van elhunyt szeretted Fény hazába emelésre, a búcsúra és a kapcsolatfelvételre is a gyászszertartásban – karmaoldás után energetikai szálakat tisztítok, és oldom a lélekfájdalmat. A szellemszintű elengedésnél mindig azt kívánjuk, hogy érezze jól magát, amíg újratalálkozunk. Másfél órás foglalkozásban várom azokat a hölgyeket, akiknek különösen nehezen megy az elengedés.  Lelki oldás után esetlegesen ha kéred, tértisztítást is végzek.
A gyászfeldolgozást évek óta szeretettel végzem energiagyógyászként és angyalterapeutaként is – születési képességem, de személyes tapasztalatot is átéltem, így tudom mit élsz meg –  együttérzek veled. A foglalkozás alatt felmerülő kérdéseidre is választ kaphatsz.

Az eltávozott lélek a szellemi világban újra éled. Elkezdődik a halál utáni élete. Áttekinti egy magasabb tudatossággal leélt földi  életét, majd a megtisztulás után egy újabb leszületésére készül fel, s ehhez választ családot és segítőket. Szívünkben őrizzük kedves halottaink emlékét – és ezt a szeretet az idő sem halványíthatja el. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium,spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta

0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu