Gyászfeldolgozás: Fogadd őszinte együttérzésemet!

A hamvasztás

Egyre többen választják a hamvasztást. A hamvasztásos temetések száma egyre növekszik, és az is egyre gyakrabban fordul elő, hogy az elhunyt hamvait nem a temetőben helyezik el, hanem hazaviszik vagy szétszórják.
Az otthon tartott hamvakat a hozzátartozók általában kegyelettel a lakás legszebb, legmeghittebb részén, a dísztárgyak, könyvek között őrzik. Ez a legrosszabb amit tehetsz. Amikor hazaviszed elhunyt szeretted földi maradványait valójában tudatalatt magadhoz, és az anyagi világhoz kötöd. A szeretted rezgései ott lesz az lakásodban, folyamatosan érezni fogod a jelenlétét –  ez felzaklathat, még jobban fájhat az elvesztése. Valójában a fájdalom és félelem energiákkal töltöd az otthonodat. A Fény hazába emelkedését  is gátolod, blokkolod. Már tudjuk, hogy az elhunyt részt vesz a temetésén, tehát a hamvasztását is látja – az a jó, ha tudott róla, megbeszéltétek, vagy ez az ő választása volt. Ha szétszórod szeretteid  hamvait, az örök körforgást teljesíted be – ezt nevezzük kegyeleti útnak.
Mindenki máshogyan másképpen gyászol. Az elengedés fájdalmát feladatként feldolgozni komoly lelki munka. De ha tudatos vagy – nem tartod vissza elhunyt szerettedet az újra leszületésétől. Gondolkozz spirituálisan és engedd el őt, bocsásd útjára, hogy odaát boldogabb életet élhessen. És nem utolsó sorban te is hamarabb oldódsz a lelki fájdalmak alól. A sokáig elhúzódó gyász súlyos fizikai testi-lelki betegségeket okozhat nálad, ezért fontos a tudatos terápia.

A bánat rituáléja

Az emberek hozzáállása a halottakhoz alapvetően fontos. Mivel a halottak tudata nagyon érzékeny a benyomásokra, a hátrahagyottak érzelmei nagyon erős hatást tudnak rájuk gyakorolni. Az erős fájdalom rezgést kelt, ami valóságos fájdalmat okoz az eltávozottaknak és visszatartja a továbbfejlődéstől. Tulajdonképpen szerencsétlenség, hogy a halottakat elsiratják, mert ezzel megnehezítik alkalmazkodásukat a másvilághoz.
A temetési szertartás eredetileg a békés eltávozás eszköze volt, és nem a bánat rituáléja. Az ezoterikus felfogás szerint a halál, a tudat központjának áthelyezése a fizikai világból a mentálisba – a magasabb hullámhosszra hangolódás.
Fontos, hogy sohasem mondjuk ki azt a gyászolónak, hogy részvétem, mert ez azt jelenti, hogy részt kívánsz venni a fájdalmában – ne felejtsd el,  kívüállóként ez nem a te gyászod, hanem az ő karmikus megtapasztalása. Mondd inkább azt, hogy: ‘fogadd őszinte együttérzésemet’. Mert lényegében ez a helyes, ezzel felajánlod a segítségedet.

Angyalos stúdiómba várom azokat, akik elveszítették szeretett hozzátartozójukat, és nehezen dolgozzák fel a gyász folyamatát. A program tartalmazza a terápiás beszélgetést, a Fény hazába emelést, a búcsú kapcsolatteremtést, energetikai oldást, és az angyalos vigasztalást is. Szeretettel, léleköleléssel:   

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu