Gyászfeldolgozás – terápiák – energetikai oldások

Gyászmunka – lélekterápia

A gyász miatt érzett fájdalom körbenövi az ember testét, átöleli és nem engedi. Gondolni sem kell rá, mégis mindig jelen van… Nem lehet csak úgy levenni, mint egy kabátot és szögre akasztani. Mily egyszerű lenne. A legváratlanabb pillanatokban képes előtörni, újra és újra megsebzi a szívet és a lelket, rabságban tart. Ebből a börtönből csak kevesen szabadulnak. A fájdalom mar, mint a sav és nagyon nehéz megnyugvást találni…

Ha elveszítettél valakit akit nagyon szerettél emberi, hogy súlyos csapásként éled meg a hiányát. A szomorúság megköti a lelked, a szívfájdalom felemésztheti a lelked.
Engedd meg magadnak, hogy megkönnyebbülhess!

Szeretettel segítek a Gyászfeldolgozásban  gyászterapeutaként is. Megtapasztaltam az érzést, amit egy szerető férj, egy anya és egy apa elvesztése okozhat –  együtt tudok érezni veled! Különböző feldolgozást segítő terápiákkal, energetikai oldással, és vigasztaló angyalozással várlak szeretettel. Megtudhatod miért történt meg a fájdalmas esemény, hogyan és miként érheted meg, és dolgozatod azt fel.
Segítsd őt, hogy odaát újra ‘élhessen’!

Ha itt maradt a földi síkon eltávozott szeretted, angyalterapeutaként  energetikai oldásokkal segítek az arkangyalok segítségével  abban, hogy a Fénybe emelkedhessen. Az ülés alatt szót is válthatsz vele, közvetítem a neked szánt üzenetet. Elbúcsúzhatsz tőle, megérintheted.


Engedd meg, magadnak, hogy felszabadulhass a lélekterheid alól.
Ha  a fájdalom nem növekszik tovább benned, a lelked is megkönnyebbülhet. Vigasztaló örömmel tölthet el, ha tudni fogod, hogy Ő boldog odafenn, mert vigyáznak rá az Angyalok!  Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
spiritiszta-orákulum- léleklátó médium
tarot mester-jós
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu