Ha egy jelre vártál, akkor ez a jel!

 Valósítsd meg az álmaidat.

Érzelmeid legyenek összhangban azzal, amire vágysz. Csodás teremtő megoldások születhetnek ebben az állapotban. Ne félj az ismeretlentől, tégy azért valamit Te is, hogy megvalósuljanak az álmaid!


Gondolataidhoz egyaránt hozzátartoznak azok a szavak, amiket a fejedben megfogalmazol, és amiket hangosan kimondasz.
Amilyen biztos, hogy gondolkozol és érzel, olyan bizonyos az is, hogy a vonzás törvénye reagál a gondolataidra és az érzéseidre. Akár jók, akár rosszak, mindenképp kisugárzod őket, és olyan automatikusan és pontosan térnek vissza hozzád, mint a visszhang. A visszhang is csak olyan hangokat ad vissza, amilyeneket te kiadtál.
Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy képes vagy átvarázsolni az életedet, ha változtatsz a gondolataidon és az érzéseiden. Sugározz pozitív gondolatokat és érzéseket, és az egész életedet megváltoztatod.
Minél többet vagyunk egyensúlyi állapotban, a jelenben, annál nagyobb a rezgésszint. Minél nagyobb a szereteted, annál nagyobb erőket mozgatsz meg.
Az együttérzés a legmagasabb rendű szeretet. Köszöntelek az én világomban.  Emelkedj felfelé – a magasabb minőségek felé. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító.
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: