Ha nem mehetsz kifelé, menj befelé!

A lecsendesedett időben, az elcsendesedett térben figyelj önmagad,  belsőd leglényegére.
A szaturnuszi minőség a koncentrálásra tanít, az értékeket ismerteti meg veled. A plútói energia az új irányokat mutatja meg, mit kell elengedni, hogy helyére új születhessen meg. A jupiteri rezgés a meditáció és az ima által a hit világképének egy magasabb szintre emelésében segít.  Mindenki arra használja fel az energiákat, ahol most a fejlődésében tart, amilyen szellemszinten van.

Negatív energiatörlés, depresszió elleni félelemoldás.
Próbáld ki az alábbi meditációt, vonulj félre, ahol egyedül lehetsz. Kapcsold ki a telefonod is erre az időre, hogy ne zavarjon semmise. Gyújts meg egy fehér gyertyát, a kedvenc  füstölőd. Lélegezz mélyen, szép lassan, egyenletesen, csukd be a szemed, a lábadat és a kezdet ne keresztezd. Szép lassan menj le alfába, majd: Képzeld el, hogy egy csodás mezőn sétálsz – egy tavasz réten jársz. Érzed a virágok illatát, csicseregnek a madarak, bárányfelhők úsznak az égen, a nap melege rád ragyog, a tavaszi szál lágyan simogat… Ahogyan  sétálsz,  a fűben találsz egy héliummal felfújt léggömböt. Ebbe a gömbbe tedd bele az összes negatív energiádat, félelmedet, tehetetlenségedet – vizualizáld bele, amit el szeretnél engedni! – és tedd is meg, engedd el…és lásd, ahogyan nagyon, de nagyon messzire fújja a tavaszi szél tőled, olyan messzire, hogy szinte már alig látod…azután pedig el is tűnik, s nem marad belőle semmise. Egyre könnyebbnek érzed majd magad, és egyre felszabadultabb leszel tőle…sétálj hát tovább ebben a gyönyörű tájban, és a lelki gondtalanságban.
Most pedig képzeld el azt,  amit meg szeretnél élni. A  harmadik szemedtől tíz centiméterre vizualizáld bele egy fénygömbbe…lásd, érezd, szagold, élvezd… kapcsold be az összes érzékszervedet – így  aktiválod a jobb agyféltekédet. Ezzel a képpel, amit kivetettél valójában egy elementált teremtettél – ami élni kezd!Kérd meg Paszkart a látomások angyalát, hogy ezt a kivetített képet tegye eléd minden nap, amikor csak motiválni szeretnéd magad. Vizualizáld magad pulzáló gyémántfényben, ezzel a védelemmel nem fog többé rajtad a fekete energia sem. A meditáció végére érve sokkal magasabb energiaszinten leszel.
Szólítsd Jophiel és Gábriel arkangyalokat, ha  lemerülnél – szeretetenergiát és vidámságot küldenek neked. Köszönd meg hálás szívvel, segítő jószándékukat.Egy a fontos a pozitív hitednek adj nagy energiát!
Ha egyedül nem megy, mert nem vagy vizuális típus, akkor ajánlom számodra a személyes kontaktot. Hívhatsz messengeren, vagy skypeon is.
Oldó energiákkal segíthetek Neked, vagy angyal lehívásokkal is, ha te azt szereted. Az energiákat lehet kérni félelemoldásra, negatív emlékek törlésére, elengedése,és önbizalom erősítésre, jobb kedved lesz tőle, és megnyugszol.Küldhetek számodra motiváló mantrát, rezgésszint emelő zenét is.

Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyek jelentkezését! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Tértisztítás
Elengedő meditációk – félelemoldás, önbizalom erősítés
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes  weboldalam:
https://asajah.hu/