HA NEM TÖRŐDSZ A TESTEDDEL, AKKOR HOL FOGSZ ÉLNI?

 

A csakrák nyitottsága és tisztasága az egyik alaptétel. E nélkül az alap nélkül nem lehet tovább haladni, és NEM LEHET ELÉRNI A SPIRITUÁLIS SZINTEKET SEM!!!

Bármily furcsának is tűnik, de a testemről való gondoskodás a kulcs ahhoz, hogy elkezdjen megjavulni az életem minden szinten.

gyökrescsakra

A GYÖKÉRCSAKRA HATÁSSAL VAN biológiánkra és lelkünkre, jelképezi számunkra a pénzt, anyagot, státuszt, autót, játékot, tudást, bármit, ami növeli túlélési képességünket ebben a fizikai világban, ahol élünk.
Minden döntés, amit meghozunk, minden ruhadarab, amit viselünk, a bennünk égő vágyak, mind meghatározza, minek van jelentősége, ereje az életünkben, mit vagyunk hajlandók megtenni annak érdekében, hogy erőhöz, energiához jussunk.

Minden fizikai és lelki feszültség a túlélés ügyében gyökerezik, tehát az ALSÓ CSAKRÁKBAN MEGJELENŐ PROBLÉMÁKBAN.
Gondolok itt a hátfájásra, amely gyakran pénzügyi vagy munkahelyi feszültséget jelez, vagy a szívet érintő dolog, amely érzelmi nyomásból eredhet, esetleg a táplálkozás vagy az önmagunkról való gondoskodás hiánya, életünk részleteinek keveredése mellett ott vannak a túlélésre vonatkozó bizonytalanságok. Miénk lehet a világ összes pénze, mégis élhetünk feszültségben, belebetegedhetünk az egyedüllétben, az elhagyatottságtól való félelmünkben is.

Az első csakra köti össze testünket és lelkünket a fizikai élettel és világgal. Energiája a gerincoszlop aljánál helyezkedik el, és magába foglalja gyökereinket, a fizikai világgal és családdal való kapcsolatunkat, otthonunkat, támogató rendszerünket. Az élelem, a menedék, a munkahely és közeli barátok alkotják a stabil életünk alapját. Ezek nélkül majdnem lehetetlen bármit is kezdeni az életünkkel.

ESŐ CSAKRÁNK TELEPÍT LE BENNÜNKET A LÁTHATÓ FIZIKAI VILÁGBA. Mindig van feszültség a fizikai testben való életnél, mivel elménk és lelkünk gyakran nem ért egyet egymással, állandóan azért küzdünk, hogy egyensúlyba hozzuk vágyainkat. Lelkünk hisz abban, hogy szükségleteink mindig ki lesznek elégítve, ám elménk mást érzékel, nincs annyi, hogy mindenre jusson, és az ebből eredő feszültséggel meg kell küzdenünk.
FIZIKAI BIZTONSÁGÉRZETÜNKKEL ÁLL KAPCSOLATBAN. Legelső tapasztalatink itt rögzülnek.

Asajah