Ha nincs közös jövő…

Van, akik egymáshoz valók és van, akik meg nem.

“Azt mondod, nem érted, miért hagytalak el, s miért mentünk tovább más utakon. Figyelj nagyon, elmondom neked…
Mert kertem virágjait eltapostad, ahelyett, hogy megöntözted volna mindet. Mert a kék égre, melyet festettem, te vihart köptél, ahelyett, hogy Napot leheltél volna rá. Mert erdőm szép fáit éles szavakkal kivágtad, ahelyett, hogy újakat ültettél volna melléjük.
Azt kérded, miért nincs közös utunk. Figyelj jobban, elmondom neked…
Azért, mert én hiszek az álmokban, de te két kézzel próbáltál lerángatni, miközben én már az ujjaimmal simítottam az égi vizeket. Azért, mert nekem még a szívemben is virágok nyílnak, míg te betont köhögsz a Földön mindenhová. Azért, mert nekem a szabadság a levegőm, de te kalitkába zársz mindent, hogy úr legyél mások akaratán.
Azt mondod, még mindig nem érted, miért nincs közös utunk. Figyelj már, hisz rég elmondtam neked…
Azért, mert te az éjjelben a félelmeidet látod, én viszont a csillagaiban gyönyörködöm, s fényük a szívemben ragyog tovább.
Hát ezért nincs közös utunk, s ezért nem érkezünk majd ugyanoda.
Mára ezt kívánom nektek: Ismerjétek fel azokat, kikkel nincs közös utatok, s lássátok meg azokat, akik mindig is veletek voltak!” – Peter Noel


Abból, ha alacsony tudat-és rezgés szintüvel kapcsolódsz nem várható semmi jó… A halál-sorslappal rendelkezőnek viszont a saját bőrén kell megtapasztalnia mindent, nem hisz a senkinek – ő még keveset volt a földön, átélni jött, megélni önbeavatásként az előtte álló életet. Ilyenkor nagyon sok új sorskör nyílik meg neki…

A többiek – pláne a remete sorslappal érkezők – már szinte öreg lélekként látják-érzik mi az ami nekik való…már magasabb szinten élnek a választott spirituális létben. Itt különösen érdekes a karmikus, ill. lélektársi szint megélése.
A kapcsolat elemzés megmutatja kivel mi a dolgod, illetve, hogy ki az aki csak bánatot hozna…ha nem szeretnéd megtapasztalni a rosszat, a lelki fájdalmat, és várnád a jobbat az örömteli szerelmet. Jelentkezz be hozzám konzultációra –   megmondom neked, mit tartogathat az új ismeretséged.  Ismered a mondást… szamár szenved! Légy okos, keress meg Párkapcsolat elemzéssel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/?fbclid=IwAR1BFNxnxw2E1G7lK7Aq4XDkRvGfZKp5kiQD3BncKo0qL691aLoFpSHdHVk
Szeretettel várlak angyalos stúdiómba – léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – h é t v é g é n is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: