A hála spirituális jelentősége

 

„Akik nem hisznek a varázslatban, nem is fogják soha átélni.” – Roald Dahl

 

varázslatos


Az emelkedett lelkiállapot vonzza a jót.

A hála valóban rendkívül hatásos eszköz arra, hogy másképp érezzük magunkat a bőrünkben, A hála nagyon erős „furfang” arra, hogy megemeljük lelkiállapotunkat és a pozitív hatásokra nyitottá váljunk. Hisz minél több van, annál több adatik – ha minél több jót látunk meg a saját körülményeinkben, annál több „új jó” áramlik majd az életünkbe.A hálával elérhetjük, hogy olyan emberré válhassunk, aki hisz magában, aki pozitív elvárásokat sugároz ki, méghozzá olyan erősen, hogy azok „materializálódnak” is.

HÍVD BE A VARÁZSLATOT AZ ÉLETEDBE!!!

A hála varázsa képes örömtelivé és tartalmassá változtatni a kapcsolataidat, bármilyenek legyenek is
most. A hála a csodával határos módon képes téged gazdaggá tenni, hogy meglegyen a pénzed azokra
a dolgokra, amelyeket szeretnél magadnak. Megerősíti az egészségedet, és olyan boldogsággal ajándékoz meg, amilyet azelőtt sosem tapasztaltál. A hála varázsa gyorsítja a karriered felívelését, növeli a sikereidet, és elhozza számodra álmaid állását, bármi legyen is az. Igazság szerint bármi szeretnél lenni, bármit szeretnél birtokolni vagy tenni, a hála révén érheted el. A hála varázslatos ereje bearanyozza az életedet.

Mindössze 28 nap kell hozzá, hogy újrahuzalozd az agyad, és elültesd a hála magvait a tudatalattidban. Ha így teszel, a hála lesz az első dolog, ami bármely helyzetben az eszedbe jut. A varázslat pedig, amelyet megtapasztalsz, ösztönözni és inspirálni fog. Nem is lehet másképp, hiszen ha a napjaid részévé teszed a hálát, az életed látványosan megváltozik.

Rhonda Byrne: A varázslat
link: http://www.eljugymintha.com/uploads/2/7/2/4/27241881/rhonda_byrne_-_a_varzslat.pdf