Halak-Napban

A nap a misztikus Halak jegyébe lép át.

Február 19-én, hétfőn 5 óra 13 perckor a Halak jegyébe lép a Nap, és március 20-ig ott is fog tartózkodni. A tavasz előszobájában vagyunk. Egy spirituális időszak következik: megérzéseink erősödnek – felerősödik az empátia és az együttérzés.
Erősödik az intuíciód – ez arra inspirál majd, hogy hallgass a belső hangodra, megérzéseidre. Hangolódj  eredendő lényedhez, belső bölcsességeddel. Csodás üzenetálmokkal ajándékoz meg az égiek – intuíciód mutatja döntéseidben a helyes utat.


Érdemes a csakráinkat hangolni, többet lenni a friss, tiszta levegőn, fürdőzni a meg-megcsillanó napsütésben, gyógyteákat inni, túrázni. Itt az ideje a tisztítókúráknak: a máj és epetisztítást a ezerjófű, zsálya, koriandermag gyógynövényekkel végezhetjük, de a talpmasszázs is méregtelenítőleg hat – ezt magadnak is csinálhatod, de a párodtól is elvárhatod, kellemetes tevékenységnek számít egymás kedvére tenni.
Kapcsolatba léphetsz mély meditációdban szellemi,  lelki vezetőiddel is. Ezen időszakban a jupiteri és a neptunuszi energiák érvényesülnek. Ha angyaloznál idézheted: Zadkielt, a szerencsés lehetőségekért, Asarielt, a helyes út megtalálásához. Egyébként pedig mindenféle spirituális tevékenységre, mágiára, tarot-jóslásra, angyalozásra is remek rezgések lesznek – gyógyulásra, alternatív gyógyításra is rendkívüli energiák hatnak.
Február 23-án a Merkúr is a Halak jegyébe lép át – kommunikációnk érzelem teljesebb lehet – mély beszélgetéseidben a szeretet teréből teremts. Különleges vonzalmat érezhetünk a mágia, a spiritualitás iránt. Ha valaki eljön hozzám, hogy megoldást keressünk a problémájára  pozitív ‘fehérmágiával’ támogatom, ezzel is hozzáteszek egy jó nagy adag siker-szerencse energiát a megvalósuláshoz – gondolat és teremtő mágiámmal hatalmas lendületet adok a sorsépítő programjához.
A jövődet Te teremted, nem más éli meg helyetted: dönts úgy, hogy egy csodákkal teli életet akarsz élni, amiben Te leszel a főszereplő! Légy tisztába a saját teremtő erőddel – lásd megtörténni a csodákat. Érdemes földhözkötő meditációkat is végezni, ha jön a jó idő lehet kirándulni, sokat sétálni – visszafordíthatatlanul jön a tavasz!
Amivel kereshetsz: harmadik szem csakra tisztító aktiválás, csakra-aura hangolás, rezgésszint/vibrációs szint emelés, gyógyulást segítő energiák, oldások- blokkoldás, jövőbenéző tarot, angyalmágiák, tértisztítás.
Tiszta lélekkel, hittel, örömmel minden sikerülhet – pozitív sorsépítő időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig
Személyes fogadóidő a stúdióba a hét minden napján és hévégén is: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres foglalkozás – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu