Hangolódj rá, az új útra

Lépj kapcsolatba önmagaddal.


– Vibrálj nagy rezonanciában, lehetőleg a lehető legmagasabb energiában, a hála, az együttérzés, a nagylelkűség, a jóindulat és az ötletek kölcsönös megosztása energiájában.
– Kerüljük mások ítélkezését, mert nem igazán tudjuk, ki mit akart megélni ebben az életben.
– Emeld fel a gondolatot a nemes dolgokra, ahelyett, hogy továbbra is haszontalan és szörnyű híreket osztasz meg a televízióban és a közösségi médiában. Légy más, találd meg a jót az emberekben és helyzetekben, léteznek, de elfelejtik őket.
– Fejezd be a panaszkodást és kezdj el hálát adni, a hála az energia, amely formálja az új világot.
– Ha rossz gondolat jön, értsd meg, és azonnal semlegesítsd egy másik felsőbbrendűvel és pozitívan. -Minden jól alakul számomra-.
– Ha egy probléma eszedbe jut, transzmutáld az információt, azonnal keress rá megoldást és koncentrálj rá.
Változtasd meg a fókuszod, találj szép dolgokat magadban, a viselkedésedben, ne csonkítsd meg magad energetikailag, mindannyiunknak vannak jó tettei és erényei.
– Végezz nyugodt és koncentrált gyakorlatokat, kék hullámokat bocsátva ki minden olyan helyre, ahol fájdalmat, kellemetlenséget vagy izomfáradtságot érzel, egy egyszerű nyújtó és erősítő gyakorlatot intenzív kvantum rezgésgyakorlattá alakítva.
– Igyál sok ásványvizet, lehetőleg azt, ami egyenesen a kövekből jön, mivel tiszta ásványi töredékeket hoz a hegy közepéből, köveket, kristályokat.
– Kerüld a feldolgozott ételeket és a túlzott fűszereket.
– Tegyél a testedbe gyönyörű és egészséges dolgokat, amiknek van életük. Napozz és légy hálás közben. Ugorj bele a tengervízbe vagy a folyóvízbe, hogy belépj a Természet új frekvenciájába.
– Figyelj oda az intuícióra, mert az erős, és az első információ a spirituális világból érkezik, ami az elmédbe jut. Hallgass jó zenét, olyat, amitől feláll a szőrszál a karodon, mert képes rezonálni a lelkeddel.
– Figyeljünk az inspirációkra, mert azok tisztán és egyszerűen jönnek, különben nem írhatjuk le, amit kapunk, nem tehetünk mindent egyszerre, mert elveszítjük a kapcsolatot a felsőbb énnel , és a szellemnek idő kell, hogy vissza téréshez..
Az ihlet valami, amit a saját lelked küld neked, nem harmadik szellem vagy segítő, hanem te magad vagy egy jövőbeli megnyilvánulásban és egy isteni dimenzióban, próbálsz magaddal beszélni.
– Nem kell többé kiabálni senkivel, a szíved már nem bírja a sikolyokat, vitákat, csak harmóniát és megértést akar, a szenvedés ideje lejárt, aki folytatja ezt az életet, nagy próbákon megy keresztül.
Ha szükség van a pozícióra, helyezkedj el és tedd, amit kell.
– A lelked már nem akarja azt tenni, aminek nincs értelme, és nem szolgálja életcélját. Teljes erőt erőltet a szinergiaközpontjába, amely összhangban van az Univerzumból érkező erőkkel.
Ha nem változtatsz, nem javítasz a munkáddal való kapcsolatodon, az életed egyre üresebbé válik, még ha sok pénzt is kapsz általa, ezek közül egyik sem fog valódi értelmet adni a létezésednek.
Ne aggódj az új világ megtalálása miatt, ez nem egy hely, hanem egy frekvencia, egy vibrációs állapot, amiben mindenki lehet, ha akar. Mindenkinek jut hely benne bőven. A tiszta és csendes hála állapota. –  Marcia Neyra