Hangolódj szeretet frekvenciára!

Építsd szeretetből az új világodat


Vedd fel a személyes kapcsolatot az angyalokkal, a segítőkész szent szellemvilággal, égi mesteriddel. Kapcsolódj szeretettel, hittel a magasabb rendű intelligenciához, a Teremtőhöz, az Univerzumhoz, a Jóistenhez. A hálaimák, a teremtő imák mindig segítenek – egy magasabb rezgésszintre emelnek. A korona csakrádat fényezed a szent szellemi tevékenységgel.

Kapcsolódj a természettel, töltekezz a természetben. Sétáljál, túrázz, légy a szabadban, a friss levegőn, Gaia ölében. Hallgasd a szél zúgását, a madarak csivitelését, élvezd a nap sugarainak áldásos érintését, a Holdanya értékes rezgéseit, a csillagok varázslatos fényét. A természetben járva a gyökércsakrád hatalmas életenergiához juttatod.

Teremts közvetlen személyes szeretetteljes kapcsolatokat – régi, és új barátokkal, rokonaiddal, szeretteiddel építsd a szeretet rezgéseket, erősítsd a szeretet szálakat. Töltsetek minőségi együtt egymással, szervezzetek vidámságra hangoló programokat. A szívcsakrád töltöd fel ilyenkor, a szeretet magasan rezgő tiszta fényével.

Végezz olyan munkát, ami örömmel tölthet el – ha szereted a hivatásod az sikerességet hoz neked. Tölts napi több órát örömteli teremtő tevékenységgel – végezz olyan lélekmunkát, válassz olyat hobbit, ami felszabadít, egy magasabb szintre emel – fényezed vele a napfonatcsakrád.

Hangold magad pozitív, magas rezgésekre – és zárd ki a külvilág démonait – rezegj egy magas frekvencián, tudatosan hangold át magad. Megnyitod ezzel a legfelsőbb csakráidat – kapcsolódhatsz az Univerzum teremtő erőihez – így a sikeresség, a bőség, a jóllét hamarosan rád köszönt!
Építsd szeretetből, szeretettel az új világodat – csakazért is, tudatosan! Küld el, add át másoknak is ezt az üzenetet: hangolódjatok szeretet-frekvenciára, nyugalomra-derűre. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu