Harmadikszem csakra mandala

A felismerés, az intuíció, a belső értékek kifejlődése, az életünk teljességben való látása, az égi kommunikáció. A harmadik szem csakra színe ibolya, indigókék. A harmadik szem a fizikai világon túlra lát!

VÁLLALOM  A FELELŐSSÉGET SAJÁT MAGAMÉRT!

A homlokcsakra a lélek színhelye.
A csakra minden zavarát a hiányzó belátás és felismerés, valamint a zavaros érzékelés jelzi. Ez általában akkor jelentkezik, ha nem akarsz az intuíciódra hallgatni, vagy nem bízol benne, és nem bízol saját megérzéseidben, képességeidben sem. A homlokcsakra leggyakoribb problémája a belső kép hiánya, vagyis, ha nem látod, hogy hogyan tovább, nincs jövőképed.Diszharmonikus működés leggyakoribb következménye a túlzott racionalitás, fejfájás, rémálmok.
A Médium a csakra pozitív archetípusa – születési képletkén, s életfeladatként a segítő küldetés. A harmadik szem bölcsessége olyan, mint egy finom suttogás amit nem lehet meghallani a hétköznapok hangzavarában.
A homlokcsakra erősödését akkor érezzük, amikor intuícióinkra, hatodik érzékünkre támaszkodunk. Ilyenkor a belső látásunk és érzékelésünk működik.

A csakrához tartozó lelki és mentális zavarok:
Rémálmok, tanulási nehézségek, hallucináció.

Csakra túlzott aktivitása: az egyén nagyon logikus, dogmatikus gondolkodású, tekintélyelvű arrogáns.
A csakra alulműködése esetében fegyelmezetlen, fél a sikertől, tudathasadásra hajlamos, alacsonyra teszi a mércét.
Ha a csakra kiegyensúlyozott, akkor az egyén karizmatikus, erősen intuitív, nem ragaszkodik az anyagi dolgokhoz, szokatlan tapasztalatai vannak.

A csakrához tartozó testi problémák:
Fejfájás, csökkent látás, idegrendszeri zavarok, zöldhályog.

Nagyon erős stimuláló rezgés!

A csakra Tarot megfelelője: a Torony, a Hold, a Csillag lapok.
A Harmadikszem csakrát Rafael Arkangyal hangolja, és harmonizálja.

Az illóolajok közül az Atlasz-cédrust, a  Tömjént és a Vetivert ajánlom leginkább – ez utóbbi az én kedvencem is. Kristálykövei: Ametiszt, Azurit, Kalcit, és  Bíbir fluorit.

Mentális megerősítéseket is alkalmazhatunk, melyeket elalvás előtt, vagy közvetlenül ébredés után 21x érdemes elmondani:

„Átérzem a csend szükségességét életembe.Kérdéseimre a választ önmagamban megtalálom. Pontosan olyannak fogadom el magam és másokat is, amilyenek vagyunk. A hibák elkövetése teszi lehetővé számomra, hogy tanuljak és fejlődjek. Mindenkor megbízom a megérzéseimben.”

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós,  spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutatás – Áthangolások.
Harmadik szem csakra tisztító-nyitó harmonizálás
CSAKRA HANGOLÁSOK – BLOKKOLDÁSOK – ENERGIASZINT EMELÉS.
Kapcsolat: 06202782612