Hatalmas kreatív energiákkal áld az ég megint!

H E T I  T A R O T

Teleholdas hetünk lesz!


A hét eleje a tűz elemnek kedvez.
A Császár IV.
Szabadságvágyunk egyre nő – régi hitrendszeri blokkok oldásának helye lesz. Engedd el, és töröld el ami korlátoz téged. Új utak nyílhatnak, nézz más szemmel a dolgokat – légy rugalmasabb. Pozitív életszemléleted sikerre vezethet. Gyógyító kezeléseknek, spirituális terápiáknak jó ideje lesz – tedd meg az első lépést a spirituális léted felé. Hold-Mars-Plútó az átalakító munkádban segít, áldásos erejével, és arra inspirál, hogy: Élj tudatos frekvencián!
Nem ajánlatos műteni beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A hét eleji napok a Bak, Bika, Rák és Skorpió napjegyeknek hozhatnak szerencsét. Jó program a takarítás és a mindenféle kreatív munka. (A Hold az Szűz jegyben jár majd.)

A hét közepe a levegő elemnek kedvez.
A Halál XIII.
Március 21, csütörtökön Telehold napja lesz. Fontos üzenetálmok érkezhetnek éjjel, oldásokban és tisztánlátásban segít. Az önismeret fontos dolog – sorselemzéssel kereshetsz – ha választ keresnél hol tartasz most és mi vár rád, ha nem toporogsz. Most a Vénuszi-Mars nagy energiát ad az új kezdetek lehetőségének. A Bika-Mars is nagy energiákkal ösztönöz – megújulni vágyódsz. Én már látom, hogy nagy térrendezésbe kezdek otthon – megszépítem és átrendezem a minőséget. Tértisztításnak, behangolás is kedvező lehetőségek lesznek – ez ügyben is kereshetsz!
Nem ajánlatos műteni a csípőt az epét és a veséket. A hét közepe a Nyilas, Vízöntő, Ikrek, és Oroszlán napjegyeknek kedvez.Jó program lehet minden művészeti program, dekorálás, szellőztetés, tér-átalakító lehetőség.(A Hold a Mérlegben lesz jelen – Teleholdban leszünk – elengedésnek, teremtésnek kedvez!)

A hét vége az víz elemnek kedvez.
A Világ XXI.
Komfortzónánkból kilépni vágyunk – a régi megszokottat unalmasnak találjuk. Értékes találkozók is sikeredhetnek, akár tervezed, akár spontán is jöhet – Légy empatikus ezekben. A Merkúr-Neptun ereje most a tisztázó beszélgetésnek kedvez. Érdemes a Merkúr-Neptunuszra ráfigyelni technikai meghibásodásokat hozhat.
Nem ajánlatos műteni a a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A hét vége kedvező lehet a Bak, Bika, Rák és Skorpió napjegyeknek. (A Hold a Skorpiójegyében fog tartózkodni.)

„A Világ: a milliárd szikrává szétrobbant Szellemi Tűzgóc elkülönült kis egóinak keringése saját, vélt középpontjuk körül. A szédítő tűztánc forgatagából kiléphetsz, ha öntudatod középpontját visszaemeled az Egyetemes Középpontba. A nagy beavatottak szerint ez egyetlen mozdulat. Keresd ezt a mozdulatot, és igyekezz végrehajtani!” – Szepes Mária

A héten az elengedés és lezárás napjait éled. Egy régi karmakör lezárul és egy új sorskör kezdődhet el. Most aktív teremtője lehetsz életednek, engedd be a pozitívat. Oldásokkal, blokkoldással is kereshetsz. Engedd el a félelmeidet, az új változást hoz majd, de minőségileg jobbat. Tisztulj meg, tedd le a terheidet. Légy céltudatos és kommunikatív. Hatalmas kreatív energiákkal áld az ég megint!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook profiloldalamon találhatod.

Legyen szerencsés, sikeres, boldogságos, csodákkal áldott hetetek!

Lélekölelésem:

Asajah

 

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php