Ház áldás – Asajah

Tértisztítás – áldásos lét!

– Türelmesen várakozommár kb. két éve, hogy van valaki a szobámban. Tudom, érzem…szinte látom is.
Egy kedves ismerősöm, Gréti keress meg a minap ezzel a furcsa hírrel.
– És mire várakozol? – kérdezek vissza igazán kíváncsi tekintettel.
– Hát, hogy majd elmegy… nem zavar engem, semmi bajon vele…néha azért fura, hogy jön-megy sétálgat nálam…beszélni nem szoktam hozzá. Dehát egyedül vagyok, a férjem is elhagyott…legalább van itt valaki velem..milyen szomorú is ez.


– Nem fog elmenni – hiszen belőled táplálkozik energetikailag  (és ez nagyon nem jó neked) – és össze is van zavarodva…nem tudja, hogy meghalt. – összegzem röviden a  tényállást.
Viszont kimennék hozzád szívesen egy tértisztításra, hogy segítsünk a nálad rekedt lelken és átemeljük az angyalok segítségével a Fény hazában – ott találkozhatnak, együtt lehetne az övéivel és nálad sem zavarogna tovább…Mit szólsz hozzá? – kérdezek vissza és várom a válaszát.
A hölgy igent mond – átgondolta, hogy tényleg mire is várna tovább… merthogy önmagától már nem tud átmenni a halott lélek, aki évek óta ott bolyong nála, és rabolja az élet-energiáját.
Megérkeztem… nem semmi amit találtam…láttam. Nemcsak, hogy egy öreg néni lelke bolyongott nála, de a sok félelemtől ami Grétiben keletkezett az elmúlt időszakban, fekete démonikus elementálok is létrejöttek, akik a belőle kiáradó félelem-szorongás energiából táplálkoztak – erős blokkokat hoztak létre a sorsdolgaiban.
A  tibeti fehér mágiás szentelő-tisztítást, Fény hazába emelést,  egy órában elvégeztem. Bemértem a negatív tereket, beangyaloztam  a helyiségeket – a feng-shui térrendezésbe is segítettem.
Csodás pozitív energiákkal telítődött a tér. A
ház asszonya vidáman, mosolyogva köszönte meg a gyors segítséget – azóta is áldásban él. A szerelem is rátalált  – párszor még felkeresett dolgoztunk a harmónián, hamar összeszedte magát.
Ha tétováznál – ne tedd – engedd meg inkább magadnak, hogy pozitív energetikai térben pihenj és töltekezz. Keress meg időpont egyeztetéssel, ha tisztítást szeretnél. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum

energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu