Házi Áldás!

A pénz energia – ugyanúgy működik mint a többi rezgés.

“Hol hit, ott szeretet. Hol szeretet, ott béke. Hol béke, ott áldás. Hol áldás, ott Isten. Hol Isten, ott szükség nincsen.”


Ahol nincs szeretet ott nincs lehetőség.

Ha lezárod a szívcsakrádat az alsó csakrák is elkezdenek lassabban forogni, a kapcsolati csakra is lazára enged… nincs kapcsolódás, nincs barátság, nincs kapcsolat senkivel… Az alsó csakra a földi létsíkkal rezonál. Az anyagi dolgokat vonzza. Így hát a szívcsakra és a gyökér csakra igazándiból összejátszik abban, hogy az anyagi világban jóllétben élj.

Szeresd magad és szeresd azokat, akikkel dolgod van! Tiszteld magad és tiszteld embertársaidat!

A szeretet – a pénz mint spirituális energia.
Minél inkább féltékenyek, egósok, vagy gyűlölködőbbek vagytok másokkal szemben, annál jobban taszítjátok magatokat bajba és pangásba. A gyökércsakrátok gátolva van és negatív karmát teremtetek, amit a következő életbe is visztek. Ez újra bajba kever benneteket, amíg a lecke nem lesz megtanulva.
Ha a Létezésre vagytok hangolódva, akkor bőség energiát és pozitív karmát teremtetek. Segítséget és bőséget fogtok kapni más emberektől, vagy olyan helyzetektől, amikre nem is számítottatok, mert a gyökércsakrátok bőségenergiát teremt. Ez az ok és okozat egyetemes törvénye.

Minél több hálával rendelkeztek, annál nagyobb bőséget és boldogságot vonzotok be.
Azok, akik irigyek és féltékenyek, egoval és gyűlölettel támadnak, azok gátolják önmagukat, hogy sikeresek legyenek és bőség legyen az életükben, nem számít, hogy az élet melyik területén.
Azok az emberek, akik nem fogadják el önmaguk, vagy mások számára a bőséget, azt mondják a Létezésnek (Istennek), hogy szeretnek gondban élni és ezt teremtik meg maguk számára, néha sok életen keresztül.
A pénz egy tanulóprogram, hogy megtanuljatok energiákat teremteni az érzéseitekkel és a gondolkodásotokkal. Ha azt gondoljátok, hogy nem érdemlitek meg a pénzt, akkor önmagatokat gátoljátok megszerezni azt. Tégy rendet a tudatodban és a tudatalattidban is!
Nem attól lesz több pénzetek, ha bőségfát, vagy nagyhasú buddha szobrot vesztek. Csak akkor kaphattok valamit is a Létezéstől, ha elfogadjátok önmagatokat. A Létezés, a Kozmikus Tudatosság, mindig bőséget ad, de sok földi ember gátolja és visszautasítja ezt a negatív gondolataival, amiket a földi társadalomtól, vagy a rossz viselkedésből eredő negatív karmától kapnak.
Ha valaki nem akarja kifizetni valaki más szolgáltatásának a számláját, akkor ez azt mutatja meg, hogy nem becsüli meg mások fáradozását és visszautasítja a fizikai valóságot.
Ez bezárja a gyökércsakrát és a bőség nem tud áramlani.
A pénz egy energia gyakorlás az alacsonyabb dimenziókban, hogy megtanuljuk megbecsülni és tisztelni a munkát, a szolgáltatást, vagy mások ajánlatait.

Ha negatív hozzáállásotok van a bőséghez és a gazdagsághoz, akkor meg kell kérdezzétek önmagatokat, hogy: Megengedem magam számára, hogy fogadjam a bőséget az életben? Vagy gátolom azt a negatív gondolkodásommal? Támadok sikeres embereket azért, mert féltékeny vagyok, vagy örülök mások sikerének? Nyitott vagyok rá, hogy fogadjam a bőséget a Létezéstől, vagy gátolom azt?

AZ ALSÓBBRENDŰ, PÉNZTELEN, IRIGY GONDOLKODÁS TÖRLÉSE NYITJA MEG A LÉTEZÉS BŐSÉGÉT!

A bőség spirituális és fizikai dolog, bennetek kezdődik el.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
energiagyógyász – angyalterapeuta