Helyünk a világban

„Minden ember élete kísérlet, hogy eljusson önmagához. Minden ember élete egy ösvény sejtése. Senki sem volt még teljesen és maradéktalanul önmaga, mégis mindenki igyekszik önmaga lenni: ki tapogatózva, ki ahogy éppen tud.” – Hermann Hesse

Életünk egyik legfontosabb feladata az önismeret, önmagunk megismerése. Nézz szembe azzal, aki vagy, s fogadd el magad. Helyes önismeret nélkül azt gondoljuk, hogy a véletlenek és a külvilág irányítja, befolyásolja életünket. Személyiségünk feltárásához nagy segítséget nyújthat nekünk a numerológia, a tarot alapjaként.

Tarot sorsunk

Sokan irigykednek másokra azért, mert az tele van önbizalommal, s úgy tűnik, talán könnyebben, lazábban megoldja a  mindennapi nehézségekkel! Ismerd meg te is magad! Kívülállóként úgy gondoljuk, vannak olyan emberek, akik bizonyára minden reggel mosollyal   ébrednek, örömüket lelik mindenféle tevékenységben, s mindenféle problémával meg tudnak oldani.  Sőt, mi több a feladatoknak örülnek, mert a problémákat feladatként élik meg.
Ekkor jön a szokásos kérdés: „Én miért nem vagyok olyan, én is olyan szeretnék lenni, mint Ő!” Pedig ez nem a körülményeken múlik! Csak rajtad!
A boldogság mindenki számára elérhető, csupán bíznod kell képességeidben, és nem szabad hagynod, hogy az életedben felmerülő akadályok meggátoljanak céljaid elérésében!

Vedd kezedbe életed irányítását, úgy, hogy előtte fedezd fel emberi értékeidet, erősségeidet, és mert látni hibáidat is ! Csak így fogod tudni ellensúlyozni a gyengeségeidet, és ésszerűen javítani életeden.

Életvilága

Sorsunk,  életünk 9 éves ciklusokban váltakozik. A sorsciklus azonban 18 évet ölel fel. Ami most történik velünk nagyon hasonló (Nem ugyanaz!) Ahhoz, ami 18 évvel ezelőtt történt velünk, és ahhoz is, ami 18 év múlva történni fog. Gondold végig , milyen életesemény volt akkor, mert elképzelhető, hogy 18-év múlva ugyan azzal az életeseménnyel fog szembenézni.

Az égitestek sugárzásai csak bizonyos feltételeket idéznek elő számunkra, bizonyos hajlamokat és viselkedésmódokat sugalmaznak, de nem köteleznek, és nem kényszerítenek minket semmiféle akcióra, ami a szabad akaratunkkal ellentétben áll.

A számmisztika csodálatos módszer a személyiség elemzésre és a jövő áramlatainak kifürkészésére. De arra is alkalmas, hogy megállapítsuk, ki milyen személyhez illik, – ki lehet a legideálisabb társunk –  hiszem, hogy csaknem minden kapcsolat működőképes, amennyiben mindkét részről szeretet és jóindulat élteti.

Habár a numerológia kemény tükröt állít elénk, amibe nem könnyű belenézni, de mégis megéri! Segít bennünket, hogy a spirituális gondolkozás segítségével felismerjük életfeladatunkat, megtaláljuk helyünket a világban.

Asajah