Hergeld magad Pozitívra!

Döntsd el, hogy mostantól optimista leszel!

Döntsd el, hogy mostantól optimista leszel, mindenképpen csakis a pozitív dolgokra koncentrálj mától fogva. Töröld a negativitást az életedből, nincs helye benne, mert csak lehúzna, elveszítenéd az energiáidat és igencsak visszavonulnál. Váltsd nézőpontot és tudatosan éld meg a veled történteket. Mert mindenben van valami jó is…


A minap eláztam, úgy igazán, bőrig… Az jutott eszembe, hogy milyen jó is volt amikor gyerekként az esőben mezitláb szaladgáltunk,  tappancsoltunk a vizben.  És nem arra gondoltam, hogy ójaj, elázott az új frizurám. Oda se neki, a hajszárító csodákra képes!
A füvet vágták már megint – alig nőtt meg szegényke…máris nekiestek ugyan minek, talán ártott valakinek?!  Nem zúgolódtunk, pedig istentelen hangzavar volt elég sokáig… Arra jutottunk, hogy nagyon fincsi fűillat lesz hamarosan az egész környéken…és majd akkor megyünk sétálni.
Balcsiztunk – nagyon rossz idő lett másnak elment a kedve, és hazautazott. Mi maradtunk… és megcsodáltuk az esőt, és a viharos Balatont –  varázslatos volt!

Tehát érted…mindig mindenben azt keresd, ami jót tesz a lelkednek. Vedd körbe magad pozitív emberekkel, kedves barátokkal, nagyszerű partnerekkel. A boldogság magas szintű energia – ha ragályos, minél többen kapják meg, annál jobb! Hallgass sok jó zenét, a rezgésszint emelőket se felejtsd el. Táncolj és örülj az életednek. Hergeld magad pozitívra, és derűsre! Az élet szép oldalát figyeld. Ne pazarold az energiáidat a rossz fordulatokra. Ne osztogass meg negatív linkeket, és ne hallgass panaszkodó embereket  – ne vedd át a megváltó szerepét. Inkább folytasd az önvidítás légkörét. Figyeld meg milyen pozitív tulajdonságaid  és képességeid vannak, és örülj annak, hogy milyen nagyszerű vagy. Jutalmazd meg magad néha valamivel, ami számodra szép és jó lehet. Légy pozitív, így sikeres lehetsz!

Szeretettel várom önbizalom erősítésre, félelemoldásra, energetikai szint emelésre a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Általános tarot – Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim , amiben kereshetsz:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php