Heti tarot – tárd ki a szívedet!

H E T I    T A R O T !
December 9-től december 15-ig

Teleholdas hetünk lesz!

A Karácsonyi ünnepkörben járunk, Adventben vagyunk. A sietős energiákban ne feledkezzünk meg a lelki békéről – a szeretet ünnepére készülve – az egymásra odafigyelésről sem. Teleholdas hetünk lesz,  az elengedésre készülhetsz – teremtő mágiáknak is legjobb ideje lesz.


A hét eleje föld elem minőségbe lesz.
Szerencsekerék X.
A Merkúr hétfőn belép a Nyilas jegyébe. Ügyelj a kommunikációd tisztaságára, és szeretettel beszélj – válogasd meg kivel kapcsolódsz, nehogy meglepetés érjen. Vedd észre, és teremtsd meg a szerencsédet. Engedd beáramolni a jóllétet, az áldást az életedbe. Szeretned kell magad ahhoz, hogy mindez megérkezzen. Tudatalatti blokk oldással is kereshetsz, de rontáslevételt is kérhetsz.Ha elakadnál mindenképpen keress meg. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek jó napjai lehetnek a hét elejében. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek.Takarításnak, szelektálásnak, lakás dekorációnak jó ideje lehet. (A Hold a Bika jegyében lesz jelen.)

A hét közepe levegő elem minőségbe lesz.
Az Erő XI.
A hét közepén, csütörtökön az Ikrek Teleholdat üdvözölhetjük. http://asajah.hu/ezovilag/kulonleges-fenykapu-nyilik-ikrek-telehold.php
Van akit felpörget, van akit lemerít. Szedd össze magad és lépj egy nagyot – itt az idő, jó a lehetőség. Elengedés, kapcsolatépítés – de békülésre és megbocsátásra is jó energiák lesznek. Használd ki az idő adta lehetőségeket. Érdemes ezen a napon séta, városnézés, ügyintézés jó program lehet. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek kedveznek az energiák. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. (A Hold az Ikrek jegyében lesz töltődik.)

A hét vége víz elem minőségbe lesz.
A Nap XIX.
A hétvégén megérkező Bika-Uránusz és Bak Jupiter tirgon kedvező energiákkal lesz jelen.Jöhetnek kapcsolatok is, de ezek nem házassággal végződnek – viszonynak, légyottra valók lesznek. Hozat a hétvége anyagi bőséget, de karrierben is jó lehetőséget – akár valaki rajtad nagyot segíthet, egy földi angyal szerepébe.  De akár Te is lehetsz az, aki jótékonykodik majd, a pozitív karma értelmében. Érdemes ezekre a napokra családi programokat tervezni és szervezni, megélni, szeretteid körében lenni. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedveznek az energiák. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Nem ajánlatos műteni   a mellet, a gyomrot és a nyombelet. (A Hold a Rák jegyében jár.)


Hidd el, hogy az égiek segítenek, ha erős akarattal fordulsz hozzájuk. Minden csakis akkor érkezhet meg, ha kitárod a szívedet. Engedd el a negatív energiákat, töltekezz pozitív erővel, szeretettel, harmóniával. Metatron arkangyalt láthatjuk vendégül – ő segít uralni  az érzelmeidet, figyelmedet arra fordítja, hogy a szellemre hallgass, és urald az akaratodat. Most vasárnap, ha teheted szeretteid körében ünnepeld meg a harmadik adventi vasárnapot. Szeretetteljes adventi várakozást kívánok!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php