Hétvégi letisztulásban

„A világ összes spirituális tudása sem ér semmit, ha szavakban nagyok, de tettekben kicsik vagyunk.” – James Van Praagh


Békülésnek, oldásnak, elengedésnek jó ideje lesz a hétvége erőtere. Érdemes mély lelki tisztító munkát végezned. Itt az ideje elengedned minden olyan érzést, ami negatívban gátol, blokkol, árt neked. Blokkoldással, oldással szeretettel várlak!
Energetikai tisztításban az angyali energiát is alkalmazhatod – segítenek kioldani ha kéred őket a lehúzó nehéz érzelmeket. Mihály arkangyal a félelemenergiákat emeli ki belőled, Zahariel angyal az Isteni világosság angyala békét és gyógyulást hoz a lelkednek, Barakiel az isteni világosság angyala segít, hogy tisztán lásd az életed, Zagzagel az isteni bölcsesség angyala az okos lépések felé inspirál majd.
A tisztítások segítenek abban, hogy pozitívabban lásd és érezd az életed, egyre magasabb energiaszintet érhetsz el. Jó gondolatokkal, jó tettekkel, cselekvő energiákkal karmát tisztítasz. Élj kiáradásban, légy nemes lelkű – sokat megéltél, tapasztaltál, fejlődtél – engedd el a negatív energiákat. A  fájdalom és a szenvedés nem az életed részre – töröld a felbukkanó negatív gondolatokat – használd a spirituális energiádat, élj félelem nélküli, igaz életet!
Indulj egy pozitív úton, indulj el egy most nagy az erőd – légy bátor, mert célodat csak így érheted el. Figyelj a lelked súgására – légy céltudatos és következetes, legyenek konkrét terveid. Csodákkal áldott szép hétvégénk legyen!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – tanácsadás- tarot elemzés
Spirituális terápiák
Angyalozás
Konzultációkra bejelentkezhetsz: 06202782612
skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php