Hited bizonyossága – a teremtő képzeleted.

„A félelemben és a hitben van valami közös. Mindkettő azt kívánja tőlünk, hogy elhiggyük, valami olyan fog történni, amit most nem látunk. Félni pontosan annyi energiába kerül, mint hinni. Éppen olyan könnyű azt mondani: „Isten betölti minden szükségemet”, mint azt, „Sosem fog sikerülni”. Ne arra használd az energiádat, hogy aggódsz! Használd arra, hogy hiszel!” – Joel Osteen

A világmindenség pontosan olyan dolgokat ad, és csakis olyanokat, amilyen rezgéseket mindennap, minden pillanatban kibocsátunk. Se többet se kevesebbet. Minél többet panaszkodunk gondjainkról, annál nagyobbra nőnek, ha energiát adunk nekik. Ha nem tudod megváltoztatni a körülményeidet, lehetőleg ne koncentráljunk rá többet. Fordítsuk másra, örömteli dolgokra a figyelmünket. Minél többször és minél többet! Ez elegendő lesz a pozitív változások beindulásához. Mindig találd meg a dolgokat, amitől a lelked boldog. Fontos az is hogy adjunk hálát minden apró kis sikerélményért, boldog pillanatért amit megélünk. A hála felnagyítja és megsokszorozza ezeket.

Éljünk úgy,  hogy széppé tegyük a magunk, és lehetőleg a mások életét is mindaddig, amíg ez lehetséges. A ‘kiáradás’ mindig viszonzásra talál – lehet anyagi, lelki vagy érzelmi adomány. Vele elindítasz egy pozitív teremtő energiát. Hittel próbáld, sikerülni fog Neked is. Áldás!

Lélekölelésem:

 

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-elemzés – energetikai rezgésszint emelés.