…hogy a ‘boldogság kék madara’ újra rátok találjon!

„Honnan tudhatjuk, hogy bízhatunk-e a másikban? Honnan tudhatjuk, honnan jött, mit élt meg, mit gondol igazán, hová tart, és legfőképpen kivel képzeli el a további utat? Honnan tudhatjuk, hogy a szerelme milyen erős, meddig tart ki a viharokban, segít-e a nehéz pillanatokban vagy hátráltat? Honnan tudhatjuk, hogy egy irányba halad-e velünk, vagy megtorpan, esetleg előre rohan? Velünk él, vagy csak mellettünk? Értünk vagy általunk? Nekünk vagy miattunk? Ugye milyen nehéz a szerelem? Csupa csapda, csupa ingovány, csupa-csupa bizonytalanság. És mégis milyen sokat ér az emberi szívben, mert talán az egyetlen, ami feloldani képes a makacs egót, az egyetlen, ami megmutatni képes a határtalanságot, és megszüntetni a magány illúzióját. Az egyetlen, ami nem enged elmenni a másik mellett, ha dolgunk van vele.” – Andrea Weaver: A jövő krónikája

A kék madár maga a boldogság, kalitkája pedig az emberi szív!

Ha bizonytalan vagy a párodban, magadban, vagy a jelenlegi  kapcsolatodban párkapcsolat elemzéssel kereshetsz!Hogy a boldogság ama bizonyos ‘kék madara’ újra rátok találjon. Ha kiderül a tanácsadásom mi a gond, a megoldás is ott lesz, és vége lesz az áldatlan helyzetnek.
Amit használok: Tarot – számmisztika – csipetnyi asztrológia – angyalmágiák – harmonizálás, tisztítás, energetikai oldás, blokkoldás, összerezegtető áldás.
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket – lehet tanácsadás igényelni kamerás messengeren és skypeon is a jelenlegi időkben. Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach

tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Kapcsolat: 062302782612
Kamerás skypeon és messengeren is elérhető vagyok, leszek.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/