Húsvéti saláta

Hagyományos étel újszerű köntösben.

Ízletes, különleges, nagyon finom. Készítsd el, lehet a nagy kedvenced.

Medvehagymás tojássaláta
Hozzávaló két adaghoz:
– 6 db tojás
– 8 db medvehagyma
– 10 dkg natúr krém sajt
– 1.5dl tejföl
– 1 ek dijoni mustár
– só (ízlés szerint)
– őrölt fehér bors (ízlés szerint)


Elkészítése: A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk, és felvágjuk nagyobb kockákra. A medvehagymát felaprítjuk. Egy tálba beletesszük a krémsajtot, a tejfölt, a mustárt, majd ízlés szerint sózzuk, megszórjuk az őrölt borssal, és simára keverjük. Ezután a felkockázott tojást megszórjuk az apróra vágott medvehagymával, majd rákanalazzuk a krémsajtos-tejfölös keveréket, és óvatosan összeforgatjuk, vigyázva, hogy a tojás ne nagyon törjön. Majd egy-két órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek kellően összeérjenek. Tálalás előtt kivesszük a hűtőből a tojáskrémet, majd óvatosan átkeverjük.
Zöld saláta levél-ágyon nagyon guszta lehet. Főételnek is
remek, de köretként is tálalhatod. Szeretettel ajánlom, nagyon finom! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu