Húsvéti üzenet

Erőd van, varázserőd!

„Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot.
Meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől. Mert ez a pillanat létezik, és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és segítségükkel csodákra leszünk képesek.” – Paulo CoelhoA szíved ereje a szeretet ereje, önmagad mély szeretete. Lelked fénye az az erő, amivel teremthetsz – csak csukd be a szemed és mond azt minden új lehetőség előtt:” Isten nevében kezdem el!”
A szeretet veled marad – a teremtő ereje elkísér minden utadon. Ez a Tavasz, a Te tavaszod lesz – teremts, kövesd a lelked hangját – a szíved vezessen: aktiváld a lélektudatosság és a lélekbölcsesség csakrád. Minden nap egy lehetőség egy új életre. Minden nap fordulópont előtt állsz az életedben. És egyetlen nap alatt megváltoztathatod a jövőt azzal, hogy megváltoztatod az érzéseidet –   bölcs gondolatokkal, tettekkel tudatos  teremtője lehetsz az életednek.
Ateh Gadol Le Olam! – Bőség és áldás legyen azon, aki ezt most olvassa! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu