Ikrek újholdban

Kozmikus fordulópontban

Június 6-án, csütörtökön, 14 óra 37 perckor az Ikrek újholdat köszönthetjük.  Egy új holdhónap kezdődik,  egy teremtő időszak indul el. A vénuszi-szaturnuszi sorsikus energiákban új lehetőségek érkeznek. Békülni, megbocsátani most jobban lehet. Ahol eladtál, ott nézd más szemmel a dolgokat. Hozd egyensúlyba magad, keresd a középpontodat. Ragadj meg minden jó alkalmat a szintlépéshez. Kapcsolati, anyagi önértékelési, elengedési, lezárási továbblépési idő van: vedd kezedbe a sorsodat, irányítsd az életedet.


A külső-belső megújulás ideje jött el – meditálj rá, Te miben szeretnél megújulni? Légy nyitott az új emberekre, az új eseményekre – keresd mindenben az áldást.
Tűzz ki célokat, hívd segítségül az angyalokat –  tudatosítsd magadban, hogy eléred az álmaidat.
Engedd el a sértettséget, mindent a szeretet szemével élj meg. Törekedj a harmóniára és a lelki békére.
Van, akinél az újhold inaktív marad, ne ess kétségbe – hamarosan áldásos dolgok történnek, ha megőrzöd a hitedet és a pozitivitásodat. Ha nem így lenne, érdemes rontásvizsgálatot kérned.


Erre a csodás napra a Kazanlár-féle tarotból A Válaszutak VI. lapot húztam. A szabad szívből jövő döntések mindig a legjobbak. Ha válaszút előtt állsz a szívedre hallgass – így nem csalódhatsz. Kabbalisztikus eredete a V betű vagy a héber abc-ben a Vau. A Vau több hangot tartalmaz: éppen úgy U-O-W, mint V („fau”). Hieroglifaként „halászcsáklyát” jelent vagy „nemes rizst”. Lexikailag ez a betű-szó a héberben, arabban és perzsában ugyanaz, mint az „és” kötőszó. Kötőszó, amely szavakat és mondatokat köt össze. Jelképe minden dolognak, ami összeköt, magába fogad, összegyűjt, beilleszt.
Ha egy ügyhöz vagy egy ember életéhez csatlakozunk, akkor választunk. Úgy, ahogy útközben egy kereszteződésnél el kell döntenünk, melyik úton menjünk tovább, hogy célunkat kerülő nélkül elérjük.
Kedvező pozícióban a Szeretők kártya helyes, szabadon jött döntésre utal és arra int, hogy jobb a legnehezebb utat választani, amíg az a legjobb. Kedvezőtlen pozícióban rossz döntéstől óv minket. Az egyszerűbb utak nem jobbak.


Az Időkapuban Hekamjah Őrangyal áll, ő a nyolcadik kerub, aki uránuszi energiáival Raziel Arkangyal irányítása alatt áll. azt üzeni, ha igaz úton jársz, csodákat fogsz megtapasztalni. Szólítsd meg, őt imagináld, hogy támogasson életcélodat megvalósulásában.
Este készülj fel lelkileg is az újhold mágiára. Fontos, hogy lélekből, mély érzelmekből teremts, adj időenergiát a vizualizált képeknek. Mély hálával köszönd meg az Univerzum Teremtő Erőinek a segítséget – bízz a megvalósulás erejében.
Tarot lapjaidat és ásványköveidet, kristályékszereidet, szerencsekövedet is szerencsés most feltölteni a mágikus energiákkal.
A holdséta most is javallott akár gyedül, akár a kedveseddel – romantikázni mindig jó. Töltekezzetek be a misztikus energiákkal.
A tértisztításra is remek időben vagy, a tibeti fehér mágiásat javaslom, és szeretettel ajánlom: időpontot előre egyeztethetsz velem.


Az Ikrek Újhold segít, hogy nyitottá válj minderre – tudatosan gondold át lépéseidet és helyesen cselekedj.  Rugalmasan  és bölcsen használd gondolataid teremtő erejét. Kapcsolataidban légy nyitott, bátor kezdeményező – tudatos tisztázó, és empatikus, konstruktív szervező.
Adj helyet az újnak, az új impulzusoknak.
Elengedő teremtő mágiával, fényre-hangoló energiákkal, ezoterikus szertartásokkal, sorsfordulati jóslással, angyali tisztító meditációkkal, angyalmágiával, energetikai kezelésekkel várom az ezoterikus  Hölgyeket, angyalos stúdiómba – időpontot egyeztetni szükséges.

Szerencsés új kezdeteket kívánok Mindenkinek! Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu