Imád meghallgattatott – Angyalokkal gyógyító jóskártya


Ne félj, Isten szeret Téged. Imáid meghallgattattak. Szemléld hosszasan ezt a képet és érezd meg az áldás energiákat, töltekezz és örvendj a körülötted lévő csodáknak!♥

 

IMÁD MEGHALLGATTATOTT

 

ImádMeghallgattatott

Imáid mindig meghallgattatnak.
Néha ugyan nem így érzed, mert más úton várod a válaszokat. A válasz talán egy megérzés vagy egy új lehetőség formájában érkezik el, vagy akár úgy, hogy egy könyv leesik a polcról. Legtöbbször ilyen hétköznapi módokon keresztül kapjuk meg imáinkra a választ.
Ha ezt a kártyát húzod, az angyalok arra kérnek, hogy legyél különösen éber. Figyelj mindenre, amit hallasz, amit érzel, vagy gondolsz. Figyelj oda a felajánlott segítségre, és mindenképpen fogadd el. Kiérdemelted a támogatást.Isten sokszor földangyalokat is toboroz, hogy általuk adjon választ imáidra. – Dr. Doreen Virtue

A kedd a Mars energiái köré összpontosul.

A keddi nap jó az üzletre, a gépi tevékenységekre, állatok eladására, a vásárlásra, a vadászatra, tanulmányok megkezdésére, a szexualitásra és az ellenszegülésre.

 

Színe a piros, a rózsaszín és az élénkvörös.

A kedd angyali: Camael, Samael,
Satael, Amabiel, Friagne és Hyniel.

Camael, ha megidézik őt, leopárd alakját ölti fel. A druda mitológiában ő a háború egyik istene, ezért tekintjük őt a Marssal kapcsolatban állónak.

Samael mindkét világot járja, varázslóként és boszorkányként. Vannak, akik a halál angyalának tekintik, mások szerint „ragyogó és mérgező”.

Satael a levegő egyik angyala, akit mágikus szertartásokkal idéznek meg, a Mars bolygó vezető szelleme. Amabiel a Mars bolygó egy másik szellem, ő azonban az emberi szexualitás kérdéseire használja energiáit.

Friagne, aki szintén ennek a napnak egy angyala, keletről idézhető. Ő az ötödik mennyország egyik tagja.

Hyniel is ehhez a naphoz tartozik, és a keleti szél angyala.