Indul a Ló hónapja!

KÍNAI ASZTROLÓGIA – A LÓ HÓNAPJA (jún.5 – júl.7.)

A formálódó ötleteid, elképzeléseid elkezdenek kibontakozni és valóra válni.

 


A kínaiak szerint ez a hónap (jún.5 – júl.7.) a Ló hónapja.

A nyár második hónapja, egy tüzes hónap, és ezért nagyon jó időszak most azoknak akik a Kecske, Kutya és Tigris évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Patkány szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek.
A Ló hónapja alapvetően Tűz elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Tűz, Fém vagy Föld eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, de külön még jót tesz a Föld elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.
A Fa eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Víz eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is! A Fém eleműeknek pedig még munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat!
A Tűz elem jelenléte miatt végre egy kicsit optimistábbak leszünk, megélénkül a tőzsde és fellendül a gazdaság bizonyos mértékben, beindulnak a dolgok….nah’ végre!

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés: Június 18., 19., 30. Július 1.
A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:
Június 20., 22., 26.Július 2.

Éljük meg örömben ezt a csodás nyári hónapot!

 

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – sorselemzés  – kapcsolat elemzés.
Aura-csakra tisztítás.
Kapcsolat: 20 278 26 12 
skype: asajah1